Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Helal Olsun Gece Ciğercisi’ne!

Şehit Ailelerini Ücretsiz Ağırlıyor…

Helal Olsun Gece Ciğercisi’ne!Web
TV

İskenderun   A+a-

 Hatay’ın İskenderun İlçesi Pınarbaşı Caddesi üzerinde hizmet veren Gece Ciğercisi, yaklaşık 3 yıldır Şehit ailelerine ücretsiz hizmet verirken, polis ve askerlere de indirim uyguluyor.
İskenderun’da Pınarbaşı Caddesi’nde Askerlik Şubesinin ilerisinde hizmet veren Gece Ciğercisi, Cennet mekan Şehitlerin bizlere emaneti olan ailelerine ücretsiz hizmet veriyor.
Kebap çeşitleri, tavuk ızgara, köfte ekmek, kokoreç, ciğer gibi çeşitleriyle hizmet veren Gece Ciğercisi, daha fazla şehit ailesine ulaşabilmek için sosyal medyada ve basında duyuru yapmak ihtiyacı hissettiklerini açıkladı.
Şehit ailesi kimliğini ibraz eden herkese ücretsiz yemek ikramı yaptıklarını belirten Gece Ciğercisi İşletme Sahibi Emir Sarpkaya, Cennet mekan şehitlerin ailelerine sahip çıkmanın onurlu ve şerefli bir görev olduğunu belirterek, bölgede yaşayan tüm şehit ailelerini misafir etmek istediklerini söyledi.
Şehit aileleri ve tüm müşterilerin 05394812985 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini belirten Emir Sarpkaya, nezih bir ortamda lezzetli ikramları sunmak için tüm şehit ailelerini, asker ve polisleri beklediklerine dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helal Olsun Gece Ciğercisi’ne! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş