Skip Navigation Links

65 Yaş ve Üstü Çay-Kahve Bedava

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

65 Yaş ve Üstü Çay-Kahve Bedava

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.
 
HALKA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 
Düzenlenen meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan belediye başkanı Fatih Tosyalı,” Halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu çerçevede sürekli halkımızın içindeyiz. Sorunları yerinde tespit ediyor sorunları belediyemiz imkânları ölçüsünde çözüyoruz. Sahilde devam eden led aydınlatma çalışmaları tamamlanmak üzere. Kısa bir süre bir açılış töreni düzenleyeceğiz. Sosyal tesislerimizi daha nezih daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz. Burada 65 yaş üstü vatandaşlarımız için (çay ve kahve) içeceklerden ücret alınmaması için meclisten karar alıyoruz. Buna benzer sosyal çalışmalar devam edecek. Halkımız hizmetin en güzelini hak ediyor “dedi.
 
Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.
 
Gündemde bulunan ,
 
1- Belediyemizce işletilen Sosyal Tesislerden 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımızın içtiği (çay ve kahve) içeceklerden ücret alınmaması ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi,01.10.2019 tarihinden geçerli olmak üzere oy birliği ile kabul edildi.
 
2- Belediyemize ait tesislerin daha verimli bir şekilde işletilebilmesi için Meclisin belirlediği fiyat tarifesi üzerinden satış yapma şartı ile Belediyemizin %100 iştirakçısı olan İSKENT’e devredilebilmesi ayrıca hâlihazırda işgalde ve kirada olup işgali sonlandıracak olanlar ile kira sözleşmesi sonunda Belediyemiz kullanımına geçecek olan tesislerinde İSKENT’e devredilebilmesi için Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya yetki verilmesi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.oy birliği ile kabul edildi
 
3- 1. Mıntıka 1952 parsel A Blok Kat:1 5 Nolu bağımsız bölümün Türkiye Muharip Gaziler Derneğine 5 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile komisyona havale edildi.
 
4- İskenderun Belediyesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik hakkında gerekli kararın alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.
 
5- Aşkarbeyli mıntıkası 6322 sayılı parselin trafo yeri olarak kullanılmak üzere TEDAŞ genel müdürlüğü adına bedelsiz olarak 25 yıllığına tahsis edilmesi ve ittifak hakkı için ise encümene yetki verilmesi ile ilgili emlak istimlak müdürlüğü teklifi oy birliği kabul edildi
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet