Skip Navigation Links

Japonya Başbakanından Tosyalı'ya övgü

Japonya Başbakanından Tosyalı'ya övgü.

Japonya Başbakanından Tosyalı'ya övgü

Ekonomi   A+a-

 Tokyo’da Afrika’daki iş fırsatlarının değerlendirildiği TICAD7 Konferansı’nda Japon Toyo Kohan ile başarılı ortaklığı ve Afrika’daki yatırımları nedeniyle Tosyalı Holding’e yoğun ilgi gösterildi.
 
Japonya Başbakanı Shinzo Abe ve birçok Afrikalı liderle de bir araya gelen Tosyalı Holding Başkanı Fuat Tosyalı, “Japon ve Türk şirketler Afrika’da rakip değil, birbirini tamamlayıcı konumunda. Finansman gücü olan Japonların Afrika’ya giriş anahtarı Türk şirketleri” dedi.
 
TÜRKİYE’NİN önde gelen demir çelik üreticilerinden Tosyalı Holding, Japon Toyo-Kohan ile 10 yıldır sürdürdüğü ortaklık ve Afrika’daki yatırımları nedeniyle, Tokyo’da gerçekleşen Uluslararası Afrika Konferansı’nın (TICAD7) en çok ilgi gören şirketlerinden biri oldu. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ve konferansa katılan birçok Afrika ülkesi lideriyle ile Japon şirketlerinin temsilcileriyle görüştü. Özellikle Afrikalı liderlerden ülkelerine gelip yatırım yapmaları için resmi davet alan Tosyalı Holding, konferans kapsamında bir de dünyanın en büyük deniz taşımacılığı şirketlerinden Japon Mitsui OSK Lines (MOL) ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet