Skip Navigation Links

Hayalinizdeki Mobilya ve Ev Tekstili İçin Turhan Home Center

Turhan Home Center Prime Mall AVM’de ilgi Odağı Oldu

Hayalinizdeki Mobilya ve Ev Tekstili İçin Turhan Home CenterWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 Türkiye’nin önemli bir markasını ve patentli mobilyalarını yaparak Dünya’nın çeşitli ülkelerine ihraç etmeyi 40 yıl önce mesleğe adım attığı dönemde hayal eden Mehmet Turhan, 4 yıl önce yine hayallerinden birisi olan Turhan Home Center’ı Hatay’ın İskenderun ilçesinde Antakya yolu üzerinde hizmete açmış ve yine bir çok ülkeye ihracat hayalini de gerçekleştirmişti.
Birbirinden özel ve büyüleyici tasarımları Turhan markasıyla patentli olan mobilyalar, Turhan Home Center’da herkesi kendine hayran bırakırken, Prime Mall AVM’de dördüncü yıla özel açılan stand vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Mobilya sektörünün patentli özel tasarımlı önemli markalarından birini yaratmanın gururunu yaşayan Mehmet Turhan, Turhan Home Center bünyesinde perde ve ev tekstiliyle konseptini güçlendirdi.
Birbirinden özel tasarımlarıyla mobilyaların ihtişamını tamamlayan perde ve ev tekstilinde Dünya markaları Pierre Cardin, Marie Claire ve de İdaş uyku setleri Turhan Home Center’da müşterilerin hizmetine sunuldu.
Turhan Home Center Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burcu Turhan Çarpar, kuruluşunun 4’ncü yılına özel, 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında Prime Mall AVM’de çeşitli model ve tasarımları sergileyeceklerini söyledi. Modern ve ekonomik tarzda ürünleri Prime Mall AVM’de halkla buluşturduklarını söyledi. Turhan Home Center’de kullanılabilecek 500 TL değerinde hediye çeklerini standı gezen vatandaşlara dağıttıklarını belirten Burcu Turhan Çarpar, mobilya modelleri dışında perde ve ev tekstilinde en seçkin markalarının tanıtımını yaptıklarını belirterek, tüm vatandaşları İskenderun Prime Mall Avm zemin katta açılan standa ve İskenderun Antakya yolu üzerinde hizmet veren Turhan Home Center’ı gezmeye davet etti.
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Hayalinizdeki Mobilya ve Ev Tekstili İçin Turhan Home Center videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet