Skip Navigation Links

Hakan Ilgın, ÇELİK gibi..

Ilgın Grup, Payas’ta demir-çelik ve kömür sektöründe tedarikçi olarak piyasaya giriş yaptı.

 Hakan Ilgın, ÇELİK gibi..

Ekonomi   A+a-

 İnşaat sektöründe Mühendislik ve Müteahhitlik alanlarında hizmetler veren Ilgın Grup, Payas’ta demir-çelik ve kömür sektöründe tedarikçi olarak piyasaya giriş yaptı.
İş adamı Hakan Ilgın, bölgeye daha iyi hizmet verebilmek ve istihdam sağlamak adına böyle bir girişimde bulunduklarını ifade etti.
Ilgın Grup İnşaat demir ve Kömür şirketinin açılış kokteyline Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile siyaset ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.
Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ilgın, konuklara verecekleri hizmetler konusunda bilgiler aktarırken, Genel Koordinatör Güner Yıldırım da davetlilerle yakından ilgilendi.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen tanıtım kokteylinde Milletvekili Suzan Şahin, bu ortamda böyle bir girişimde bulunmanın cesaret istediğinin altını çizerek “Her halde ülke iyiye gidiyor ki arkadaşlar böyle bir girişimde bulundu. Fizibilite yapmadan da böyle bir işe kalkışmazlar diye düşünüyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu. Belediye Başkanları Tosyalı ve Altan da yatırımların rahatça gerçekleşebilmesi için kendi bölgelerinde gerekli çalışmaları başlattıklarını dile getirdiler.
Kokteylin ardından davetliler, hayırlı olması dileğiyle kurdelayı kesti.
Ilgın İnşaat demir ve Kömür, Payas Özkul Çolak Cd. Baştuğ İş hanında hizmet vermeye başladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet