Skip Navigation Links

Amaç Hem Aydınlatma Hemde Görsellik..

İskenderun Belediyesi, ilçede dekoratif led ışıklandırmayla çalışmalarına devam ediyor.

Amaç Hem Aydınlatma Hemde Görsellik..

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi, ilçede dekoratif led ışıklandırmayla çalışmalarına devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcı Ahmet Çelikkol ile birlikte belediye ile Cumhuriyet Başsavcılığının himayelerinde İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan iskele ve anıt alanındaki görsel ve dekoratif aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.
AKŞAMLARI DAHA ESTETİK BİR GÖRÜNÜMÜN SAĞLANIYOR
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," Daha önce imzalanan protkol gereği Cumhuriyet Başsavcılığının himayelerinde İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından iskele ve anıt alanı çevresinde dekoratif led ışıklandırma çalışması yapılıyor. Yapılan dekoratif led ışıklandırma çalışmasıyla özellikle akşamları daha estetik bir görünümün sağlanıyor"dedi.
AMAÇ HEM AYDINLATMAK HEM DE GÖRSELLİK
Başkan Fatih Tosyalı “Bu güzel tablo karşısında vatandaşlarımızda memnun olduklarını dile getirdiler. Bu bizleri de mutlu etti, amacımız hem iskeleyi ve anıt çevresini aydınlatmak hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmaktı. Bunu en iyi şekilde yapıyoruz.Çalışmalar özen gösterilerek yapılıyıor ve kısa bir süre çalışmalar tamamlanacak "şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet