Skip Navigation Links

Yüreğine Sağlık Ali Uysal..

Bölgede üretirken kazanan, kazandıkça da sosyal sorumluluk projeleriyle de paylaşan Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, bugüne kadar Denizciler ve çevresin

Ekonomi   A+a-


 
Bölgede üretirken kazanan, kazandıkça da sosyal sorumluluk projeleriyle de paylaşan Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, bugüne kadar Denizciler ve çevresine yaptıklarına da Şehit Polis Kazım Şengül Polis Merkezi’ni katarak büyük takdir topladı..
 
Yüreğine Sağlık Ali Uysal..
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, 80 günde Şehit Polis Kazım Şengül Polis Merkezi inşaatını tamamlayarak emniyet teşkilatına kazandıran Hayırsever İşadamı Müteahhit Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal’a teşekkür plaketini verirken, protokol üyeleri ve halkın huzurunda bir de okul yaptırma sözü aldı.
Hayırsever Ali Uysal da, Merhum Babası Mehmet Uysal adına yaptırdığı polis merkezinin ardından, merhume annesi Hanife Uysal adına da İlköğretim Okulu yaptırabileceğini protokol üyeleri ve halkın huzurunda açıkladı ve şöyle dedi: “Biz Yaradan’ın verdiği nimetleri paylaşmaktan ailemle birlikte onur duyuyoruz. Dün bizde yoktu. Ustalık, amelelik yapardık. Bugün 200’ün üzerinde personelimiz var. Yaradan verirse paylaşmaktan onur duyarım. Neden bir Hanife Uysal ilköğretim okulu yapmayalım?”
 
 
Gerek mali suçlarda, gerekse narkotik suçlarında yapılan operasyon sayısı ve elde edilen sonuçlar itibariyle Hatay Polisi’nin Türkiye genelinde birinci sıraya oturduğuna dikkat çeken Hatay Valisi Celalettin Lekesiz:
“Hatay’da Mafya ve Özentilerine Geçit Vermeyeceğiz!!!”
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz konuşmasında, Hayırsever İşadamı Müteahhit Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal’dan övgüyle söz etti ve ardından Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarından da bahsederken, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın konuşmasına atfen ‘Mafya ve çete’lere karşı operasyonların süreceğine dikkat çekerken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üstünden hiçbir güç olamayacağı gerçeğine vurgu yaptı.
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz konuşmasının devamında şöyle dedi: ”Kendisini devletten daha güçlüymüş gibi göstermeye çalışan, mafya ve özentileri var. çıkar amaçlı suç örgütleri var. Tehditle, korkuyla, sabotaj ile kendisini devletin meşru otoritesinden daha güçlüymüş gibi göstermeye çalışan bu tür çıkar amaçlı suç örgütlerinin hepsi ile de mücadele kararlılık ile yürütülüyor.
Gerek mali suçlarla, gerekse narkotik suçlarında yapılan operasyon sayısı itibariyle bunlarla elde edilen sonuçlar itibariyle Hatay polisi Türkiye genelinde 1. sıraya oturmuştur.

Ali Uysal isimli hemşerimizi 1-2 ay önce tanıdım kendisiyle ilgili kısa bir araştırma yaptım. Çalışan, çabalayan, hayatın tüm yükünü çekmiş, hayatın meşakkatini yaşamış tatmış zorluklar içerisinden gelen bir değerli hemşerimiz. Gücü kudreti dahilinde, kaynaklarından ayırmış bu topraklara bu beldeye bu ilçeye bu ülkeye benimde sorumluluğum var demiş, böyle güzel bir polis merkezini bizlere armağan etmek istemiş. Ben bu vesileyle kendisine ve değerli ailesine ona çalışmalarında destek olan eş ve çocuklarına çok teşekkür ederim.”
 
Protokol Tam Kadro Açılıştaydı..
Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Beldesi’nde yapımı Uysal İnşaat sahibi Ali Uysal tarafından 80 günde tamamlanan Şehit Polis Kazım Şengül Polis Merkezi’nin açılışı; AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu, İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Huzuru Koruma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ ve daha çok sayıda protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Devlet Büyüklerinden Ali Uysal’a Övgü..
Kalabalık davetli topluluğu ve protokol üyelerinin katıldığı açılış töreninde herkes, Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal’ın 80 günde tamamladığı polis merkezine hayran kaldı.
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın konuşmalarında Hayırsever İşadamı Müteahhit Ali Uysal’a bol övgü vardı.
Bugün burada, yapımına 16 kasım 2011 tarihinde başlanan ve 80 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan Şehit Kazım Şengül Polis Merkezi’nin açılış töreni için bulunmaktayız.
Uysal İnşaat ve Uysal Ailesi olarak, böylesine modern bir polis merkezini emniyet teşkilatımız ile belde halkına kazandırmanın, sevinci ve mutluluğu ile siz saygıdeğer konuklarımızı ağırlamanın, haklı onur ve gururunu yaşamaktayız.
Denizciler Beldemiz, her geçen yıl bir kat daha büyüyen bölge ekonomisi açısından, çok önemli bir yerleşim merkezi haline gelmiştir..
Bu konuda yoğun mesai harcayan, geleceği görerek beldemizin bugünlere gelmesinde büyük payı olan, Denizciler Belediye Başkanımız Sayın Esabil Soydan beyefendiye de teşekkür etmeden geçmek haksızlık olur..
Devlet ile vatandaşlarımızın buluştuğu, güvenlik hizmetleri açısından vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini karşılaması yönüyle ilk müracaat noktası olan polis merkezleri, emniyet teşklatımızın vitrinidir.
Polis merkezlerinin sunduğu hizmetin kalitesi, vatandaşın memnuniyetini sağlamada ve polis imajının güçlendirilmesinde en önemli etkenlerden biridir.
Ayrıca adli görev yapan diğer birimlerimizce de sağlanan hizmet standardının derecesi ne denli yüksek olursa olsun, hayatı olağan akışı içinde suçtan mağdur olan ve şikâyetçi olan vatandaşlarımızın başvurduğu ilk yer polis merkezleridir.
Bu nedenle; 80 günde yapımını tamamladığımız polis merkezimizin projesinde, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük..
Polis merkezimiz; çevre ve iç güvenlik kamera sistemleri, ifade alma odaları, avukat görüşme odası, muhafaza altına alma odası, memur dinlenme odası, nezarethane, adli ve idari bölümlerden oluşmaktadır.
Tüm bu çalışma ve gayretlerimiz, polisimizin çok daha iyi şartlarda hizmet vermesini sağlamaya yöneliktir...
Şehit Kazım Şengül Polis Merkezi’nden bahsederken, 13 ekim 2011 tarihinde maruz kaldığımız hain saldırıda, kahramanca çarpışarak, can kaybının artmasını önleyen, şehit polis memuru değerli kardeşim merhum Kadir Avcıoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyor, ailesine ve milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum..
Her şeyi devletten beklemek döneminin kapandığı inancıyla, bu topraklarda üreten ve kazanan bir müteahhit olarak, polis merkezi inşaatının yapımını üstlendim..
Bundan da onur ve gurur duyuyorum…
Ve tüm yatırımcıların aynı hassasiyetle sosyal sorumluluk projelerine eğilmelerini istiyorum..
Polis merkezimizin en kısa sürede tamamlanmasında olağan üstü çaba harcayan tüm ekibime yürekten teşekkür ediyorum..
Yoğun mesaim içerisinde, sabır, destek ve dualarıyla bana güç veren başta eşim Şennur hanım olmak üzere, evlatlarıma çok teşekkür ediyorum..
Orhan veli’nin dediği gibi, gelelim sonuncuya… Aslında ailemizin gönlündeki birinciye…
Varlığı ile cesaret ve güç veren, samimiyeti, içtenliği ve dostluğuyla güven veren, mazisi ve geçiminde yaptıklarıyla yarınlara umutla bakmamı sağlayan, soyadım “uysal” olmasına rağmen, beni soylu ailesinden birisi olarak kabul edip, bu hissettirerek beni onurlandıran, ak parti 22’nci dönem milletvekilimiz, değerli büyüğüm sayın İsmail Soylu beyefendiye teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum..
Uysal İnşaat olarak, biz büyük ve mutlu bir aileyiz.. Polis merkezimiz, beldemize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun..
 
Mafya Bozuntularına Müdür Kılıç’tan Kötü Haber!!!
İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, mafyaya karşı operasyonların süreceği mesajını verirken, halktan da destek istedi..
Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Türk Emniyet Teşkilatı’nın çalışmalardan bahsederken, kendini devletten üstün görenlere ültimatom vererek, mafya gruplarına karşı mücadelelerinin süreceği mesajını verdi ve ekledi: “Polis olarak görevimiz, vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak, anayasamızda güvence altına alınan, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini güven içinde yaşayacakları ortamı oluşturmaktır.
Organize suçlar kapsamında; mafya suçlarıyla, uyuşturucu ticareti yapanlarla ve sokak satıcılarıyla, mali suçlar ve kaçakçılıkla, yolsuzluklarla amansız mücadelemiz devam ediyor. Özellikle vatandaşımızı tehdit ve baskılarla huzursuz eden mafya bozuntularının üstüne üstüne gidiyoruz, yapılanmadan bizi haberdar etmeleridir. Bizzat gelerek, mail atarak, telefon ederek, ihbar mektubu yazarak bizi haberdar edebilirler. Bilmeliler ki çok kararlıyız.
Güvenli okul, güvenli eğitim projesi ile tüm okullarımıza güvenlik görevlisi verdik ve sürekli okul çevrelerinde güvenlik uygulaması yapıyoruz.
Devletimizin mevcut imkanları içerisinde hemen yapımı mümkün olmayan ve olsa bile zaman alma ihtimalini göz önüne alarak Denizciler’e bir polis merkezini nasıl yaptırırız diye düşünürken, çünkü acil ihtiyaçtı. Değerli iş adamı Ali Uysal’ı fikir almak üzere ziyaret ettik. Konuyu kendilerine açtığımızda polis merkezini yapıp mütemmim bir şekilde bize teslim edebileceğini söyleyince ilk başta biraz şaşırsakta son derece memnun olarak ayrıldık ve kısa sürede kontrat imzaladık.”
 
İskenderun’da Güzel Hizmetler Yapıldı..
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Bugün güvenlik hizmetleri artık sadece adi suç işlerine değil bilişim suçları, terör suçları ve diğer suçlar derken, bir çok toplumu ilgilendiren suçlarla birlikte etkin görev yapmaktadırlar. İlçemizde de gerçekten güvenlik hizmetlerinde son 1 yıl içerisinde çok önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Öncelikle yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binamız hizmete girmiştir. Burada Denizciler’de bu bölgede böyle güzel bir binayı hizmete sokuyoruz. Bu bina burada yaklaşık 30bin nüfusa hizmet edecek önemli bir hizmeti yerine getirecektir.”
 
 
 
 



Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet