Skip Navigation Links

Başarılı Taekwondoculardan Başkan Tosyalı'ya Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun'da son derece başarılı sporcuların yetiştiğini belirtti.

Başarılı Taekwondoculardan Başkan Tosyalı'ya Ziyaret

Yerel   A+a-

İskenderun Belediye spor kulübü Taekwondo sporcuları Antrenör Mehmet Korhan ile birlikte Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı makamında ziyaret ettiler.
Kentimizden Başarılı Sporcular Çıkıyor
Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı," “Belediye olarak görev geldiğimiz ilk günden bugüne kadar spora ve sporcuya destek olduk. Her zaman gençlerimizi spora teşvik ettik. Görüldüğü üzere kulübümüzden başarılı sporcular çıkıyor. Sizler kendi başarınızın yanında aynı zamanda İskenderun’un adını da en güzel bir şekilde duyuruyorsunuz. Başarılarının devamını diliyor, antrenörlerimize ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Tosyalı'ya Teşekkür
Antrenör Mehmet Korhan ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı'ya teşekkür ederek; “5 sporcumuz Ankara'da düzenlenecek olan Yıldızlar Milli Takım seçmelerine davet edildiler.Sporcularımız daha önceki elettikleri başarılar dolayısı ile milli takım seçmelerine girmeye hak kazandılar.Bundan sonrada kentimizi turnuvalarda ve milli takımda en iyi şekilde temsil edeceğiz"şekinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet