Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi'nde şeffaf ihale

İskenderun Belediyesinde hizmet alımı ihaleleri medya mensuplarına açık şeffaf bir biçimde yapılmaya devam ediyor.

Ekonomi   A+a-

İskenderun Belediyesinde hizmet alımı ihaleleri medya mensuplarına açık şeffaf bir biçimde yapılmaya devam ediyor. Dün Belediye Binasında, Park ve Bahçe Müdürü İbrahim Deren’in odasında yapılan Park Bahçe Müdürlüğü İşçi Personel Hizmet Alımı basın mensupları huzurunda gerçekleştirildi. İhaleye, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’te medya mensupları gibi gözlemci olarak katıldı.

 İhale Komisyonu huzurunda usulüne uygun olarak hazırlanmış ihale teklif mektuplarının açılması ve teklif olarak sunulan rakamların ilan edilmesi sırasında herhangi bir itiraza ya da tartışmaya raslanmadı.
Yapılan hizmet alımı ihalesine Sinanoğulları Tarım Ltd., Barla Beyzaj Ltd., Aldemirler Tarım Ltd, Öncel petrol İnş. Ltd ve İmpa Tarım Ltd’nin teklif verdikleri belirlendi. İhale Komisyonca yapılacak ayrıntılı incelemeden sonra önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmanın ilan edileceği kaydedildi.
İhale sonrası, ihale katılımcıları, ihale komisyonu üyeleri ve medya mensuplarına hitap eden İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek

“Hepimiz İskenderun halkının refahı, düzeni iyiliği için varız. Belediyemiz halkın belediyesidir. İhalelerimiz hepinizin de şahit olduğu gibi şeffaf yapılıyor, halka açık yapılıyor, basına açık yapılıyor. Bu çok doğal bir şeydir. Çünkü zaten biz bu ihaleleri halkın adına yapıyoruz. Halk bize bu yetkiyi vermiş, ‘al bu belediyeyi benim için en iyi şekilde yönet’ demiş. Belediyedeki arkadaşlar hepimiz birlikte İskenderun’a katkıda bulunacağız” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar