Skip Navigation Links

Hesob Teksöz, tek yürek!

HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz'le birlik ve beraberlik mesajı veren esnaf oda başkanları, Hatay ekonomisinin bir bütün olarak ele alınması ve sorunla

Ekonomi   A+a-

Hatay Esnaf Odalar Birliği (HESOB), sergiledikleri örnek davranışla “Sen-ben yok! Biz Varız!!!” diyor ve de Hatay’ın kalkınması için Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz başkanlığında sürekli bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyorlar.

HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz’le birlik ve beraberlik mesajı veren esnaf oda başkanları, Hatay ekonomisinin bir bütün olarak ele alınması ve sorunlarının çözümü için çaba sarfedilmesi yönünde görüş bildiriyorlar.
Tüm oda başkanlarının bir araya geldiği ve bölge ekonomisinin ayağa kaldırılması, sorunların bertaraf edilmesi amacıyla düzenlenen toplantılar çerçevesinde İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyaret edildi.
Ziyaretlerin ardından istişare toplantısını Karaağaç Mikado Restoran’da gerçekleştiren esnaf oda başkanları, sorunların çözümcü için güç birliği oluşturdular.
Her ay farklı bir ilçede toplantılarını gerçekleştiren Hatay Esnaf Odalar Birliği, bünyesinde bulunan 70 Oda başkanı ile bu ayki toplantılarını İskenderun’da gerçekleştirdi. Gündemlerine aldıkları konuları görüşmek üzere Başkan Kadir Teksöz önderliğinde İskenderun’da bir araya gelen Hatay Esnaf Odalar Birliği, esnafın sıkıntılarının çözümü için güçbirliği oluşturacaklarının mesajını verdiler.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni de ziyaret ederek, burada basın mensupları ile bir araya Hatay Esnaf Odalar Birliği üyeleri, basının öneminin altını çizerek, sorunlarının ilgili yerlere ulaşmasında kendilerine yardımcı olduğunu belirttiler. Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, “Hatay’da bulunan odalar arasındaki birliktelik bizleri de memnun etmektedir. Bu birliktelik Hatay’ın gelişmesine büyük katkı verecektir” dedi.
Özellikle son zamanlarda gündemden düşmeye yurt dışından canlı hayvan alımına karşı olmadığımızı belirtmek isterim. Fakat, hazır et alımını ise doğru bulmadığımızı belirtmek isterim. Yetkililerin besiciliğe destek verip, hem işsizlik soruna bir nebzede olsa çözüm olacaktır, hem de et fiyatlarında düşüş gerçekleşecektir. Komşu ülkeler ile vizelerin kalkmasının ardından bu yugulamanın meyvesini yemeye başladık. Hatay’ın tanıtılması ve turizme açılması bizim için çok önemli. Hatay havaalanın Hatay’a kazandıracağı katkı ve üniversitelerin esnafımıza katkısını da göz önünde bulundurduğumuzda 1,5 yıl içinde bu güzel ilimizde çok şeyler değişecektir. Hatay esnafı olarak bizler de gerek yerli gerekse yabancı turistler için daha kaliteli ve temiz sunmak için esnaf odaları ile birlikte istişare halindeyiz” dedi.
 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet