Skip Navigation Links

Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Düzenleniyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,'belediyemizdeki personellerimize yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz

 Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Düzenleniyor

Gündem   A+a-

hizmet içi eğitim seminerlerimiz devam ediyor "dedi.
İskenderun Belediyesi persoenline belediyenin brifing salonunda hizmet için eğitimleri kapsamında "Beden dili ve iletişim, İş hayatında iletişim ve protokol kuralları" konulu seminer verildi.
Başkan Fatih Tosyalı seminler ile ilgili yaptığı açıklamada ,"Kıymetli halkımıza daha iyi hizmet vermek için hizmet içi eğitim ve seminerlerimize devam edeceğiz. Eğitimler tüm birimlere yönelik gerçekleştiriliyor. Seminerlerde yerel yönetimlerde Halkla İlişkiler, iletişim stratejisi, personellerin halkla ilişkilerde tutumu ve kaliteli yönetim konuları konunun uzmanları tarafından anlatılıyor "dedi.
Vatandaşlarla sürekli iç içe olan bir kurum olarak kurumsallığa önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Tosyalı,"İskenderun Belediyesi olarak vatandaşlarımızla aramızdaki iletişimin güçlü kılınmasına her zaman önem veriyoruz.Hizmetlerimizin ana hedef kitlesini oluşturan kent sakinlerimizle şeffaflık anlayışı temelinde sürekli ve etkili bir iletişimle birlikte başarılı bir iletişim stratejisini yakalayabiliriz. Hemşehrilerimize en yakın hizmet birimi olan yerel yönetimlerin, halkı memnun ve mutlu etme, onun güvenini ve desteğini kazanma gibi vazgeçilmez sorumlulukları vardır "şeklinde konuştu.
Başkan Tosyalı,"düzenlediğimiz eğitim çalışmasında sunum yapan değerli uzmanlarımız Psikolog Esra Akın,Sosyalog Talat Mavi ve Eğitimci ,Cihangir Kaya'ya çok teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet