Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Fatih Tosyalı: Milletimizin Başı Sağolsun

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti.

Başkan Fatih Tosyalı: Milletimizin Başı Sağolsun

Gündem   A+a-

Başkan Fatih Tosyalı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda şehit olan hemşerimiz Uzman Çavuş Mehmet Uçar için düzenlenen cenaze törenine katıldı.
 
Birlik Ve Beraberliğimizi Bozamayacaklar
 
Şehidimizi dualarla son yolculuğuna uğurladıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
 
Derin bir üzüntü ve keder içerisindeyiz. Terör hain yüzü bir kez daha gösterdi. Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar. Ülkemizi bölemeyecekler. Vatanımızı parçalayamayacaklar. Her zaman vatan hainlerine karşı birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.
 
Törere Karşı Her Zaman Tek Yürek Olacağız
 
Başkan Fatih Tosyalı,” Milletçe bütünleşerek hainlere karşı kenetleneceğiz. Kararlılıkla, birliğimize ve beraberliğimize daha fazla sahip çıkacağız. Teröre karşı tek ses, tek yürek olacağız. Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Bir kez daha şehidimize Allah'tan rahmet, aile yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar