Skip Navigation Links

Bir Kız Çocuğu da Siz Okutun!

Erzin’de Sagmar ve Törün çiftinin nikah merasiminde önemli bir çağrıda bulunan İşadamı Recep Ekinci: Bir Kız Çocuğu da Siz Okutun!

Bir Kız Çocuğu da Siz Okutun!

Magazin   A+a-

 Erzin İlçe Seçim Müdürü Munise Sagmar’ın öğretmen kızı Fatma Sagmar ile Törün ailesinin elektronik mühendisi oğlu Fatih Törün evlendiler.
Mutlu çiftin Nikâh şahitleri Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve işadamı Recep Ekinci oldular.
Milletvekili Abdulkadir Özel nikâh sonrası evlenen çifte ve misafirlere hitaben kısa bir konuşmadan sonra, evlilik cüzdanını gelin Fatma Sagmar’a teslim etti.
İşadamı Recep EKİNCİ’ nin evlilik ve kadınlar ile ilgili yorumu şöyleydi; Evlilikte keramet vardır. Kadınlar gelişmişliğin ve mutluluğun simgeleridir. Bir ülkede ne kadar çok eğitimli kadın varsa, o ülkede gelişmişlik vardır. Eğitimli kadın hem iyi çocuk yetiştirir, hem de aile ve ülkesine o denli faydalı katkı sağlar.
Bu nedenle her evli çift yaşamı boyunca, ekonomik yetersizliğinden dolayı üniversite eğitimi yapamayan bir (kız çocuğuna) genç kızın üniversite eğitimini yapabilmesi için maddi ve manevi katkı sağlayarak üniversite mezunu olmasına vesile olması gerekmektedir.
Bu maddi ve manevi katkılar bir kızın, hem üniversite mezunu olmasını, hem iyi bir anne adayı olmasını, hem aile ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamasını, hem de başkalarına iyi bir örnek (emsal) teşkil etmesine vesile olacaktır.
Bir diğer önemli oluşum ise, her aile “bir manevi kız’a (evlat’a)” sahip olacaktır.
Bu yeni evlenen çiftimiz; Fatma Öğretmen ve Elektronik Mühendis Fatih ’den bir kızın üniversite öğrenimini yapmasına maddi-manevi katkı sağlayarak, bu projeyi ilk başlatanlardan olmasını diliyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet