Skip Navigation Links

KKTC Judo Heyetinden Kaymakam Yönden‘e Ziyaret

KKTC Judo Heyetinden Kaymakam Yönden‘e Ziyaret

KKTC Judo Heyetinden  Kaymakam Yönden‘e Ziyaret

Spor   A+a-

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nden Judo Antrenörü Hamza Bebek ve beraberindeki yaklaşık 25 judocu ile İskenderun'da faaliyette bulunan Judo Antrenörü Abdurrahman Güler'den oluşan heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden'i ziyaret etti.
 
21 Ağustos Çarşamba günü Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret ile ilgili olarak; KKTC Judocuları ile İskenderun'da faaliyette bulunan judocuların 15-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında dostluk antrenmanı ve akabinde müsabaka yapmak üzere bir araya geldikleri yönünde bilgi verildi.
 
Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, nezaketlerinden dolayı KKTC Judo Antrenörü Hamza Bebek ve Judo Antrenörü Abdurrahman Güler'e teşekkür ederek, antrenman ve müsabakaya katılacak tüm sporculara kolaylıklar ve başarılar dilerken, söz konusu etkinliğin dostluk ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni etti.
 
Misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Yönden'e teşekkür eden Judo Heyeti, spor ve sporcuya hassasiyetinden ötürü de ayrıca teşekkürlerini ileterek, ziyaretin anısına fotoğraf çekildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet