Skip Navigation Links

İşadamı Mithat Serin Chp'ye Katıldı

Daha önce CHP'den istifa eden belediye eski meclis üyesi ve eski başkan vekili Mithat Serin, beraberinde Ali Nural, Servet Arap,

Gündem   A+a-

İşadamı Mithat Serin Chp’ye Katıldı
Daha önce CHP’den istifa eden belediye eski meclis üyesi ve eski başkan vekili Mithat Serin, beraberinde Ali Nural, Servet Arap, Nizam Özen ve kalabalık bir grupla CHP Samandağ ilçe binasına giderek törenle tekrar CHP’ye katılarak rozeti Samandağ İlçe başkanı Fırat Yılmaz taktı.
Serin yaptığı açıklamada şöyle dedi “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu yeni dönemdeki sürecine katkı yapmak için buradayız. Biz inanıyoruz ki CHP, parti içi demokrasi şeffaflık ve hukukun egemen olduğu bir anlayışla iktidar yürüyüşünde başarılı olacaktır. Günümüz Türkiye’sinde sadece söylemek de değil, uygulamada da gerçek demokrasiyi hukukun üstünlüğü, eşitlikçi bir anlayışla insanlara sahip çıkmayı, bir vizyon olarak ortaya koyup hayata geçirebilecek tek siyasi oluşumun yeni anlayış ve politikalarıyla Cumhuriyet Halk Partisidir. CHP çatısı altında yer almayı demokrasiyi insan haklarını benimsemiş, kendisini mutlu ve özgür hisseden geleceğe güvenle bakan bireylerden oluşmuş bir toplum inşa etmek için görev olarak algılıyoruz.”
Mithat Serin’le hiçbir kırgınlık olmadığını söyleyen Samandağ CHP İlçe başkanı Fırat Yılmaz “Parti meclisi ile yapılan seçimlerden sonra partiye yoğun katılımlar oldu ve katılımlar hala sürüyor.”dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet