Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Geleceğe Yön Veriyoruz '

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Toplum Yararına Program kapsamında üniversiteli gençlerimize yönelik uygulanan Sosyal Çalışma Projesi yaptı.

'Geleceğe Yön Veriyoruz '

Eğitim   A+a-

20 Ağustos Salı günü Kaymakamlık Toplantı Salonunda, Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ziya Yüksel, İskenderun Çalışma ve İş Kurumu İlçe Müdürü Mehmet Yüksel ve SÇP kapsamındaki üniversiteli gençler katıldı.

Kaymakam Yönden, SÇP kapsamında kamu kurumlarında görevlendirilen üniversiteli gençler ile sohbet ortamında bir araya gelerek, projeye yönelik fikir teatisi yapmasının yanı sıra gençlerimizin sosyal yaşamına ve çalışma hayatına etkisi üzerinde istişare de bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca yürütülmekte olan Sosyal Çalışma Programı (SÇP): İŞKUR işbirliği ile kamu kurumlarında uygulanmakta olup, üniversite öğrencilerimizin bir yandan kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalışabilecekleri, diğer bir yandan ise mesleki niteliklerini geliştirebilecekleri özel bir uygulamadır.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar