Skip Navigation Links

Bora Apart Otel Arsuz'daki Eviniz..

Arsuz yolu üzeri Altın Kent mevkiinde hizmete giren Bora Apart Otel, titiz, konfor düşkünü, gerçek bir tatil yapmak arzusunda olanlar için tasarlanmış

Ekonomi   A+a-

Arsuz yolu üzeri Altın Kent mevkiinde hizmete giren Bora Apart Otel, titiz, konfor düşkünü, gerçek bir tatil yapmak arzusunda olanlar için tasarlanmış..
Bora Apart Otel Arsuz’daki Eviniz..


İskenderun’da yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Münir Bora, Arsuz’da eksikliği büyük oranda hissedilen turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor.
Bora Apart Otel’i titiz bir çalışma sonunda yöre turizmine kazandıran Münir Bora, Bora Otel’in dışında Arsuz Sağlık Ocağı yanında bulunan 2+1 dayalı-döşeli daireleri ile de yerli ve yabancı turistlere farklı seçenekler sunuyor.
Altın Kent girişi Arsuz Yolu üzerinde hizmete giren Bora Apart Otel, müşterinin küçük bir valiziyle gelmesi ve Apart’a yerleşmesi sonrası her türlü hizmetin sunulduğu bir şekilde planlanmış.


Geniş ve ferah odalarında çift kişilik ortopedik yatağı, televizyonu, buzdolabı, sınırsız interneti, 24 saat sıcak suyu, her türlü mutfak eşyası, kliması ve en önemlisi çift banyolu olması nedeniyle emsallerinden ayrılan Bora Apart Otel, pırıl pırıl kumsala sahip denize olan yakınlığıyla da müşterilerin birinci tercihi olmaya başlamış.
Müşteri profiline göre çeşitli apart seçenekleri sunan Bora Apart Otel, yeni evliler, çok çocuklu aileler ve ticaret amacıyla İskenderun’a gelen işadamları için ihtiyaca göre farklı düzenlemelere gitmiş.


Bora Apart Otel’in altında hizmet veren kafeterya ise, müşterilerin hoşça vakit geçirebilecekleri, ihtiyaçlarını giderebilecekleri şekilde tasarlanmış.
Bora Apart Otel ve dayalı döşeli 2+1 dairelerin mimarı Münir Bora, yatırım ve istihdama özel önem verdiğini belirterek, cepteki paranın yatırıma dönüşmediği müddetçe ne sahibine ne de topluma bir faydası olmayacağına vurgu yaptı.


Herkesi Arsuz’a yatırım yapmağa davet eden Münir Bora, doğal güzellikleri ve bakir sahilleriyle Arsuz’un turizme kazandırılmasının önemine işaret ederek, “Gençliğimden bu yana çalışıyorum. Cebimdeki paranın ne bana ne de vatandaşa faydası olmaz. Birikimleri yatırıma dönüştürdüğümüz anda yarattığı istihdam, yüzlerce ailenin umudu ve geçim kaynağı haline dönüşüyor. İstihdama katkı sunmak, vatanıma ve milletime hizmet etmek benim için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı. Yaptığım yatırımlar sayesinde yüzlerce aile geçimini sağlamaya başladı. Apart Otel’de olsun, 2+1 dayalı-döşeli kiralık dairelerimizde olsun, misafirimizin tüm ihtiyaç ve konforunu göz önünde bulundurarak tasarladık. Yatırımlarım bölge halkına armağan olsun. Yeter ki, yatırımlara sahip çıksınlar ve bizi yüreklendirsinler. İstihdama katkı sunmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğim” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet