Skip Navigation Links

Metro Turizm İskenderun'da..

Türkiye'nin en büyük otobüs filosun sahip firmalar arasında olan Metro Turizm, Ahmet Coşkun'un girişimleri sonucunda İskenderun'da seferlere başlıyor.

Ekonomi   A+a-

Türkiye’nin en büyük otobüs filosun sahip firmalar arasında olan Metro Turizm, Ahmet Coşkun’un girişimleri sonucunda İskenderun’da seferlere başlıyor.
İskenderun’da otobüs işletmeciliğinin gelişmesinde büyük rol oynayan turizmci Ahmet Coşkun, bu kez Metro ile gücünü birleştirerek yollara koyuluyor. Bugüne kadar Türkiye’nin 71 il ve ilçelerinde tarifeli seferler yapan Metro Turizm, 73. durak olarak Hatay’a geldi. Metro, Cuma günü verilecek bir kokteylle resmen seferlere başlayacak.
Çalışmalara ilişkin bilgiler vere n Metro Turizm Adana Bölge Müdürü Ali Bugay Hatay’da ve özellikle İskenderun’da olmamalarından dolayı büyük bir eksiklik yaşadıklarını belirterek “Burada halkımıza en iyi hizmet edecek seferler düzenleyeceğiz. İlk etapta 6-7 seferlerle hizmete başlayacağız. Daha sonra Haziran ayının sonuna kadar sefer sayısını 15-16’ya çıkarmayı planlıyoruz. Türkiye’nin her yerinde olan Metro, bugüne kadar Hatay’da ve İskenderun’da olmamasından dolayı büyük bir eksiklik olarak görüyorduk. Bölge Müdürü olarak benim Adanalı oluşumla hareket ederek bu eksikliği gidermek için kolları sıvadık. Ahmet Bey’le çalışacak olmamız bize ayrı bir güven veriyor” dedi.
2010’a kadar önlerine büyük hedefler koyduklarına dikkat çeken Bölge Müdürü Ali Bugay şöyle konuştu: “Hatay, bizim 73. durağımız. Metro olarak hedefimiz büyük. 2010 yılına kadar 80 il ve ilçelerinde var olmayı planlıyoruz. Hatay’da Ahmet Bey’den aldığımız güçle bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.”
Hatay Temsilcisi Ahmet Coşkun ise, Metro gibi büyük bir aileyle birlikte olmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, “Benim burada oluşumun en büyük nedeni, Metro’nun Türkiye’nin en büyük otobüs filosuna sahip oluşudur. Bundan dolayı bu aileye katıldım. Türkiye’de ulaşılmadık noktaya hizmetin Metro ile yaşanması için seferber olduk. Hatay bazında bu görevi bana verdiler” şeklinde konuştu.
Ahmet Coşkun, Metro’nun son teknoloji otobüslerle vatandaşlara seyahat keyfini yaşattığına işaret ederek, en kısa zamanda İskenderun’da tercih edilen bir firma olacaklarını sözlerine ekledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet