Skip Navigation Links

Tüm Dualar Merhum Recep Sami Yazıcı İçin Okundu

Geçtiğimiz yıl vefat eden Türk ekonomisinin duayeni Diler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sami Yazıcı'nın ruhuna iftar yemeği verildi ve akabinde

Ekonomi   A+a-

Geçtiğimiz yıl vefat eden Türk ekonomisinin duayeni Diler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sami Yazıcı’nın ruhuna iftar yemeği verildi ve akabinde Kur’an-ı Kerim okundu.
İftar yemeği sonrası Kur’an-ı Kerim okuyan İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii İmamı İshak Aydın herkesi mestetti.


Yazıcı Demir Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara, fabrika yönetimi ile işçilerin büyük bir üzüntü içerisinde Kur’an-ı Kerim’i dinlemelerinin ardından hep birlikte tüm dualarını Merhum Patronları Recep Sami Yazıcı için etmeleri duygulu anlara neden oldu.


Yazıcı Demir Çelik A.Ş. tarafından İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde verilen iftar yemeğine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Çetin Kaya ve yönetim kurulu, OSB Müdürü Ahmet Dokgöz, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının yönetici ve çalışanları katıldı.


Duygulu anların yaşandığı iftar yemeği ve Mevlid- Şerif sonrası Merhum Recep Sami Yazıcı, Türkiye sevdası, yatırımcı kişiliği, mütevazılığı ve çalışkanlığıyla sohbetlerde rahmetle anıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet