Skip Navigation Links

Belen’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Kurban Bayramı münasebeti ile Kaymakamlık tarafından Bayramın ikinci günü halkla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belen’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Belen   A+a-

Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal tesisinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni; Belen Kaymakam Vekili Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkan V. Ummuhan Aslan, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Gazilerimiz ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkan V. Ummuhan Aslan’ın selamla konuşmalarının ardından;
Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel; katılımcıların bayramını tebrik ederek:
“Kaymakamım, çok kıymetli belediye başkan vekilim, İskenderun belediye başkanım, siyasi partilerimizin ilçe başkanları, temsilcileri, sivil toplum kuruşlularımızın temsilcileri, başımızın tacı gazilerimiz, muhtarlarımız, bayramınız mübarek olsun. Allah tekrarını nasip eylesin, millet olarak nice bayramları huzur içerisinde yaşamayı nasip eylesin. Ülkemizin birliğini, dirliğini daim eylesin, hainlere fırsat vermesin.
Bu vatan için canını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize hayırlı ömürler diliyoruz. Bizleri böyle birlik ve beraberlik içinde nice mübarek günlere, bayramlara eriştirmesi temennisiyle, hepinizi saygıyla selamlıyorum .” Dedi
Belen Kaymakam Vekili Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise;
Kurban bayramını kutlayarak: “ Bayramlar bizim milletimizin, kültürümüzün, inancımızın, en önemli, manevi değeri en yüksek günleri, aynı zamanda unutulmaya yüz tutmuş, unutulmuş, birtakım değerlerin hatırlatıldığı, geleneklerimizin kültürümüzün yaşatıldığı en müstesna günlerdir. Buda bizim bölgemizde, coğrafyamızda en güzel şekilde yaşanmaktadır. Küsler barışıyor, aileler birbirini ziyarete gidiyor. Küçükler büyüklerin ellerinden öpüyor, büyükler küçükleri affediyor, mezarlıklar ziyaret ediliyor. Hatay’ımızın hoşgörü kenti, medeniyetler şehri, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin şehri olma özelliği bütün ilçelerimizde en iyi şekilde hissediliyor.
Belen’de bunun en güzel hissedildiği ilçelerimizden birisidir. Bu güzel kalabalıktan dolayı şu bayram günü eş, dost ve akrabalarınızı bırakarak, buraya gelip bu bayram gününü bizlerle paylaştığınız için şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice böyle güzel bayramları, hep birlikte huzur içerisinde, kazasız belasız bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum.
Konuşmama son verirken, bu güzel bayramın acıyla sonlanmaması için buradan geri dönecek misafirlerimize, Bakanlığımızın da bu yılki sloganı “Kemeriniz Ses Getirsin” uygulamasını buradan hatırlatmak istiyorum. Lütfen aracınıza bindiğinizde emniyet kemerinizin sesini duyun, kemeriniz ses getirsin kazasız, belasız dönüşler yapın, herkesin bayramını tekrar tebrik ediyorum. Hep birlikte daha nice bayramlar geçirme temennisiyle teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.“ Dedi.
Konuşmaların tamamlanmasını müteakip, Protokolün misafirleri uğurlaması ile Bayramlaşma töreni sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet