Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Musa Sarı’dan Çiftçiye Tam Destek Sözü

Musa Sarı’dan Çiftçiye Tam Destek Sözü

Musa Sarı’dan Çiftçiye Tam Destek Sözü

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde yeşil mısırdan elde edilen ve hayvancılıkta besin değeri yüksek yem olarak kullanılan slaş biçimi devam ediyor.
Arsuz ilçesinde yaklaşık 15 bin dönüm ekildiği öğrenilen yeşil mısırdan elde edilen slaş, besin değeri yüksek, kaliteli üretim için de oldukça önemli.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, ilçede hayvancılığın gelişmesi, yem üretiminin desteklenmesi açısından çok önemli slaş biçimi sırasında çiftçileri ziyaret ederek bilgi aldılar.
Gökpınar Tarım ve Günka Süt Ürünleri Güney Kardeşler firmalarının ekimini yaptığı mısır tarlalarında yapılan slaş biçimini izleyen Kaymakam Musa Sarı, firma yetkililerinden bilgi aldı ve hayvancılığın desteklenerek yaygınlaştırılmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.
Hayvancılıkta üretim maliyetlerinin en önemli kalemi olan yem ihtiyacının doğal kaynaklardan elde edilmesinin önemli olduğuna vurgu yapan Kaymakam Musa Sarı, çiftçinin tüm üretim kalemlerinde desteklendiğine vurgu yaparak, yeşil mısır ekimi yaparak slaş yem elde eden Gökpınar Tarım ve Günka Süt Ürünleri Güney Kardeşler firmalarına teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş