Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskendeun E-5 Karayolu'nun Yağmur Menfezleri Temizlendi

HATSU, yağmur yağışlarının ardından çıkan sorunları bertaraf etme adına verilen mücadelenin devam ettiğini duyurdu.

İskendeun E-5 Karayolu'nun Yağmur Menfezleri Temizlendi

İskenderun   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur yağışlarının ardından çıkan sorunları bertaraf etme adına verilen mücadelenin devam ettiğini duyurdu.
 
Açık kanal, yağmur suyu menfezleri ve yağmur hatlarında yapılan ıslah ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirten Genel Müdürlük, şehirlerarası kullanılan kara yollarında ve ana caddelerde yağmur sularının birikmemesi adına deşarjın daha da hızlanması için bütün imkânların seferber edildiğini açıkladı.
 
İskenderun E-5 Karayolu üzeri Liman b ve c kapıları arasında bulunan bölgede ki yağmur suyunun tahliyesini kolaylaştırmak için menfezde biriken katı atıkların temizlendiğini belirten İdare, yaklaşık 400 metre uzunluğunda ki açık kanalın kepçe yardımı ile ıslah edildiğini bu sayede yol üzerinde birikinti oluşmayacağını kaydetti.
 
İskenderun Devlet Demir Yolları arazisinde bulunan dere yatağında büyüyen otların ve çamur birikintisinin temizlenerek taşma sorununun önüne geçildiğini bildiren HATSU, yağmur sırasında araç sürücülerine ve yayalara engel olabilecek bütün etkenlerin ortadan kaldırıldığını aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar