Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Başkanı Savaş’tan İTSO’ya Ziyaret

CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzel Mansur, Suzan Şahin ve HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İTSO’yu ziyaret ettiler.

HBB Başkanı Savaş’tan İTSO’ya Ziyaret

Ekonomi   A+a-

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Hatay’ın ekonomik, sosyal ve alt yapı sorunları ele alındı.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun’un genel sorunlarını anlatarak, sıkıntıların el birliği ile çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak, sorunların çözümü noktasında yoğun çaba sarf ettiklerini belirten HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “Bugün İskenderun’dayız, sabah muhtarlarımızla görüştük. Şimdi de sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelerek, sorunları en yetkililerinden dinliyoruz ve çözümü noktasında Büyükşehir olarak hızlı hareket edilmesi için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Hatay’ı ticaret ve turizm şehri yapmak için çaba sarf ediyoruz. EXPO projesinin Hatay’a çok değer katacağına inanıyoruz ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz ve hepsiyle uyum içerisinde çalışmaya hazırız” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İTSO olarak bölgemize değer katacak projeler için çalışıyoruz. Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri olarak hepimizin ortak gayesi yaşadığımız şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine katkı sağlamak olmalıdır. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin özellikle yol ulaşım ve altyapı sorunları bulunmaktadır. Şehrimizde, gerek İskenderun Belediyesi gerekse Büyükşehir Belediyemizin gayretli çalışmalarını görmekteyiz. Bu da bizleri mutlu etmektedir. Temennimiz, Hatay’a hizmet noktasında el birliği ile hareket edilmesidir. Bizlerde sivil toplum kuruluş temsilcileri olarak ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız ” Şeklinde değerlendirmelerde bulundu. CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur da Hatay için birlik ve beraberlik mesajları vererek, el birliği ile Hatay’ı hak ettiği yere getirmek için çalışılması gerektiğine vurgu yaptılar.
CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzel Mansur, Suzan Şahin ve HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Mehmet Ünüvar, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, İTSO Meclis üyeleri Bayram Alpagül, Nusret Barlas, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş