Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Başkanı Savaş, İMEAK Deniz Ticaret Odasında…

HBB Başkanı Lütfü Savaş beraberinde CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir’le birlikte İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesini

HBB Başkanı Savaş, İMEAK Deniz Ticaret Odasında…

Gündem   A+a-

 HBB Başkanı Lütfü Savaş beraberinde CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir’le birlikte İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesini ziyaret etti.
 
 
 
HBB Başkanı Lütfü Savaş ile beraberindekileri İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yeter, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri karşıladı.
 
 
 
Ziyarette, HBB Başkanı Lütfü Savaş HADO projesine değinerek İskenderun’dan hizmet vermesi için kendileri açısından bir problem olmadığını, yer gösterilmesi durumunda yatırımlara derhal başlayabileceklerini söyledi.
 
 
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Kemal Kutlu da HADO ile ilgili şube olarak hazırlattıkları alternatif yat limanı projelerini HBB Başkanı Lütfü Savaş ile paylaştı.
 
 
 
EXPO 21’de Payas–Dörtyol–Erzin bölgesinde üretilen ve bölgede az bilinen Turunç ekşisinin tanıtılması gerektiğini ifade eden Milletvekili Suzan Şahin de ayrıca HADO ile birlikte deniz turizminin canlandırılması gerektiğine de dikkat çekerek “Dalış turizmi ön plana çıkartılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
 
 
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Kemal Kutlu da İskenderun Körfezi deniz altı zenginlikleri ile ilgili hazırlatmakta oldukları rehberin bitme aşamasında olduğunu bu rehber sayesinde körfezdeki deniz altı zenginliklerinin gün yüzüne çıkacağını kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar