Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Cengiz ÇOBAN ‘ a Veda Yemeği…

Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Cengiz ÇOBAN ‘ a Veda Yemeği…

Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Cengiz ÇOBAN ‘ a Veda Yemeği…

Arsuz   A+a-

 Yaklaşık 8 yıldır Hatay ‘ da görev yapan , Arsuz'da ki  görev süresini dolduran ve Adana Ordu Evi Müdürü olarak atanan Kıdemli Albay Cengiz ÇOBAN ve eşi Fusun Çoban onuruna veda yemeği düzenlendi .
 
Uluçınar Eğitim Merkezi Komutanı Deniz Yarbay Ünsal KIZIL 30 Ağustos’ta Albay rütbesini alarak Arsuz Garnizon Komutanlığını devir alacak .
 
 
Kaymakam SARI günün anısına Kıdemli Albay Cengiz ÇOBAN’a Arsuz'da yaptığı başarılı çalışmalar  ve vatandaşla olan sıcak diyaloğundan dolayı  teşekkür plaketi ve hediye  takdim etti.
 
Yemeğin ardından konuşan Kaymakam SARI , Albay Cengiz ÇOBAN ile  birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Garnizon Komutanımız başarılı bir şekilde Arsuz ’daki görevini tamamladı. Kendisi ile çalışmış olmaktan mutluluk duydum. Diliyorum ki yeni görevinde de başarılı ve mutlu olur.Kendisine ve eşi hanımefendiye sağlık ve huzur dilediğini " ifade etti.
 
Garnizon Komutanı Kd. Alb Cengiz ÇOBAN   ise düzenlenen veda yemeği için teşekkür ederek, Arsuz 'da görev yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu , kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sunduğunu  ifade eden ÇOBAN , Arsuz’dan güzel anılarla ayrıldığını söyledi.
 
Veda Yemeğine Kaymakam Musa SARI , Garnizon Komutanı Cengiz ÇOBAN ve eşi Fusun Hanım , Belediye Başkanı Asaf GÜVEN , Uluçınar Eğitim Merkezi Komutanı Deniz Yarbay Ünsal KIZIL, Jandarma Komutanı Erkan KARAKAŞ  , Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ,Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ, Tarım ve Orman Müdürü Serkan YILMAZ katıldı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş