Skip Navigation Links

Kitap Okumak İSTE’yince İlk Adres İSTE…

Kitap Okumak İSTE’yince İlk Adres İSTE…

 Kitap Okumak İSTE’yince İlk Adres İSTE…

Eğitim   A+a-

 Kitap Okumak İSTE’yince İlk Adres İSTE…
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 11 soruya doğru yanıt vererek 1 milyonluk soruyu görme hakkı kazanan ve önümüzdeki dönemde yarışmaya devam edecek Arda Ayten, İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesi’nde ağırlandı.
Arda Ayten’le kitaplara duyduğu ilgi, kütüphanelere bakışı, okuma merakı ekseninde keyifli bir sohbet gerçekleştiren İSTE Kütüphane Daire Başkanı Nurten Polat Çelik, kütüphane hakkında da geniş bilgi aktardı.
İlkokul'da öğretmeninin vesilesiyle kitaplarla tanıştığını ifade eden Arda Ayten, düzenli okur olmayı öğretmenine borçlu olduğu belirtti.
Kütüphane dermesini inceleyen Ayten, daha önce okumak isteyip de bulamadığı kitapları İSTE kütüphanesinde görünce oldukça şaşırdı ve mutlu oldu.
İSTE Kütüphane Daire Başkanı Nurten Polat Çelik, Arda Ayten’le kütüphane ziyareti üzerine verdiği bilgide, “Kitap kolleksiyonumuzu çok çeşitli ve özel bulduğunu, 12. sorunun Kütüphanemiz kaynaklarından çıkabilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve bu sebeple bizleri daha sık ziyaret edeceğini ifade etti.
Biz de İSTE Merkez Kütüphanesi olarak Arda Ayten'i fahri üye yaparak kütüphanemizden yararlanmasını sağladık.
Ayrıca, yeni Kütüphane binamızda Ayten'in okuduğu kitapları özel bir rafta sergileyeceğimizi ifade ettik.
Genç yaşta okumaya böyle değer veren nesillerin yetişmesi için üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Nurten Çelik ile Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Oğuz Şerifoğlu tarafından Üniversitemiz adına hediye takdimi yapıldı.
Arda Ayten'e Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında başarılar, kitap misali yaşamının güzelliklerle dolu olmasını dileriz.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet