Skip Navigation Links

Kaymakam Yönden'e Teşekkür Plaketi

Hatay Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen

Kaymakam Yönden'e Teşekkür Plaketi

Yerel   A+a-

35. Erhan Aksay futbol turnuvasına verdiği destek ve katkılarından dolayı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden'e Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş adına bir teşekkür plaketi takdim etti.
 
Kaymakam Yönden'i makamında ziyaret ederek Başkan Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın selamlarını iyi dileklerini ileten genel sekreter yardımcısı Taygun Cantürk," Geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvasında, gösterdiğiniz çaba,hassasiyet, katkı ve desteklerinizden ötürü başkanım adına bu plaketi takdim etmekten mutluluk duyuyorum" dedi.
 
Hatay Büyük Şehir Belediyesi olarak halka hizmet odaklı ve vatandaş memnuniyeti eksenindeki çalışmalarını yaşamın her alanında sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Taygun Cantürk," Hizmetlerimizin yerine ulaşması noktasında duyarlı, özverili ve gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sıkıntıların giderilmesi noktasında her zaman olduğu gibi karşılıklı görüş alışverişinde bulunup uyum içinde çalışmak öncelikli prensibimizdir. Bu duygular içerisinde başkanımız Lütfü Savaş'ın selamlarını iletiyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu kaydeden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden," Hepimizin amacı vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Bu çerçevede kurumlar arası işbirliği ve uyum önemlidir. Nazik ziyaretiniz ve Lütfü Savaş başkanım adına verdiğiniz plaket için teşekkür ediyorum " dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet