Skip Navigation Links

Mükemmellik için çalışıyorlar..

Her yeni seminerin kural tanımayan yenilikleri öğrettiğini belirten Ayhan Nal, günümüzde kadınlardan çok erkeklerin bakım yaptırma ihtiyacının artış g

Ekonomi   A+a-

İskenderun’da ilklere imza atan Oscar Kuaför, bir dünya markası Wella’nın bayileri için KKTC’de düzenlediği seminere katılarak, yenilikleri ve kuaförlük sektöründeki gelişmeleri takip etti. Oscar Kuaför Sahibi Ayhan Nal, seminerlerde yenilik ve gelişmeleri takip ettiklerini ve dünyanın ünlü kuaförleriyle bir araya gelerek, onların tecrübelerinden yararlandıklarını söyledi.
Her yeni seminerin kural tanımayan yenilikleri öğrettiğini belirten Ayhan Nal, günümüzde kadınlardan çok erkeklerin bakım yaptırma ihtiyacının artış gösterdiğine de dikkat çekti.
İskenderun’da yenilik ve ilkleri getirirken seminerlerde edindikleri tecrübelerin önemli pay sahibi olduğuna dikkat çeken Ayhan Nal, bir Türk olarak Almanya’da çok ünlü bir kuaför olan Suat Dayangan’ın başarısını gıptayla dinlediklerini ve uygulamaya koyacakları yeniliklerle aynı yolda ilerleyeceklerini ifade etti. Başarıda birinci amacın mükemmelliği yakalamak olduğunu kaydeden Ayhan Nal, “İskenderun’da ilkleri sunarken gördüğümüz takdir, saygı ve teveccüh, mükemmelliği yakalamak arzumuzun bir sonucudur. Erkeklerin de en iyi şekilde bakım yaptırmaları, sadece saç ve sakal traşından ibaret olmayan bir anlayışı oturtmak bizim için kolay olmadı. Müşterimize bakım ürünlerimizi sunarken hemen kabul görmesini beklemedik ama çok sabırlıydık ve iddiamız bugünkü başarımızı getirdi” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet