Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mühendislere Özel İndirim Rende Petrol’de…

İskenderun bölgesinde temsilciliklere üye Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin yaklaşık 3 bin üyesini kapsayan

Mühendislere Özel İndirim Rende Petrol’de…

Ekonomi   A+a-

akaryakıt indirim protokolü TMMOB adına Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan ile Rende Group Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Rende arasında imzalandı.
Taraflar arasında yapılan protokole göre; TMMOB çatısı altındaki mühendis ve mimar odalarına üye olanlar İskenderun Kaymakamlığı’nın az ilerisinde hizmet veren Rende Petrol’den motorinde ve benzinde  indirim hakkı kazandı.
 
TMMOB Üyeleri adına protokolü imzalayan Makine Mühendisleri Odası Temsilciliği Başkanı Murat Durukan protokolün ayrıntılarını da şu şekilde açıkladı:
 
TMMOB İKK olarak Rende Oreks Petrol ile protokol imzalandı.
Rende Akaryakıt istasyonunda (Kaymakamlık arkasındaki TP) oda üye kartınızla çıkartacağınız Rende Petrol Kart ile motorin ve benzinde iskonto uygulanacaktır.
TMMOB İskenderun İlçe Kordinasyon Kuruluna Bağlı Odalar (Makine, Elektrik, İnşaat, Mimar, Maden, Harita, Kimya, Bilgisayar, Ziraat, Çevre ve Jeoloji Mühendisleri Odası) ile Rende Oreks Petrol Arasında İşbirliği Protokolü
AMAÇ:
MADDE 1- Oda Üyelerinin Rende Oreks Petrol'den yapacakları alışverişlerde indirim sağlanması hakkında taraflar aşağıdaki gibi anlaşmışlardır.
TARAFLAR:
MADDE 2- Protokolün taraflarını TMMOB ile Rende Oreks Petrol oluşturmaktadır.
1. TARAF: TÜRK MÜHENDİS MİMAR ODALARI BİRLİĞİ(TMMOB)
Adres : Yenişehir Mh. Harun Kılınç Cad. 31. Sok. No:12/A İskenderun/HATAY
Tel: 0 326 614 21 94
2. TARAF : RENDE OREKS PETROL Adres: 5 Temmuz caddesi No:24 İskenderun - HATAY
Tel : 0 549 734 6966 (Bundan sonra RENDE PETROL olarak anılacaktır.)
KAPSAM :
MADDE 3- Rende Petrol Akaryakıt İstasyonunda "Rende Petrol Kart" ile yapılacak sadece akaryakıt satışlarında Motorin ve Benzin pompa satış fiyatı üzerinden iskonto uygulanacaktır. Zorunlu haller dışında bu miktarlar taraflar arasında geçerli olacaktır. Mücbir sebep, ekonomik kriz ve ön görülmeyen durumlarda RENDE PETROL'ün protokoldeki iskonto oranlarını değiştirme veya tek taraflı olarak feshetme yetkisi bulunmaktadır. TMMOB bu durumu ve böyle bir durumda RENDE PETROL'den herhangi bir hak ve alacak talebinde bulunmamayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
MADDE 4- Üye işyerinin kampanya ve dönemsel indirimlerinde TMMOB'ne bağlı oda üyelerine ilgili odalar SMS yolu ile bilgilendirme yapacaktır. İndirim şekli ve süresi RENDE PETROL kontrolündedir.
MADDE 5- Kampanya ve indirim dönemlerinde üye işyerinin iki indirimin birleştirilmesi konusunda, dönem değişiklik gösterme hususunda gerekli duyuruyu kendi tarafından gerçekleştirecektir. SÜRE :Bir yıl
MADDE 6- Bu protokol tarafların yasal temsilcileri tarafından imzalandıktan sonra yürürlüğe girer ve 1 (bir) yıllık süre için geçerli olacaktır. Protokol süresi tarafların uzlaşması halinde tekrar uzatılabilecektir.
MADDE 7- Bu protokol ve yapılacak ek protokoller, her iki tarafın yasal temsilcileri tarafından imzalandığında yürürlüğe girecektir.
MADDE 8- Taraflar hiçbir gerekçe göstermeden mevcut protokolü 1 ay (30 gün) öncesinden karşı tarafa yazılı olarak bildirmek süretiyle sona erdirebilir. Bu durumda, devam etmekte olan çalışmalar tamamlanır.
MADDE 9- Taraflar, protokolün 2 (iki) asıl nüsha olarak hazırlanması ve tüm nüshaların tarafların yetkili yasal temsilcileri tarafından imzalandığında geçerli olacağı konusunda mütabakata varmışlardır.
MADDE 10- 3 sayfadan ve 10 maddeden oluşan iş bu protokol TÜRK MÜHENDİS MİMAR ODALARI BİRLİĞİ(TMMOB) ve Rende Oreks Petrol tarafından imzalanarak yürürlüğe girmiştir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş