Skip Navigation Links

Hazır Olun, Sınırları Zorlamaya Geliyorlar…

Samandağ Belediyesi ana sponsorluğunda Samountain Motosiklet Festivali 3 – 4 Ağustos’ta gerçekleşecek.

Hazır Olun, Sınırları Zorlamaya Geliyorlar…

Yerel   A+a-

Nefes esecek mücadelelerin yer alacağı Festival, 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 12:00’da Samandağ Stadı arkasında başlayacak.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, motorsiklet Festivali ile ilgili yaptığı açıklamada; “ 3 – 4 Ağustos tarihlerinde, Türkiye’nin birçok yerinde düzenlenen Motokros yarışmasını Samandağ’da gerçekleştireceğiz. Belediye olarak bu festivale elimizden gelen yardımları yaptık. Bu tür sportif etkinliklerin Samandağ’ın tanıtımına katkı sunduğunu düşünüyoruz. Düzenleyen arkadaşlara da bundan sonraki süreçle ilgili olarak da yardımcı olacağımızı ifade ettik. Gerek spor aktiviteleri, gerek sosyal ve kültürel çalışma ve etkinlikler konusunda Samandağ’ın tarihinin, kültürünün, turizminin tanıtımına katkı sunacak her türlü etkinliğe biz zaten destek vereceğimizi daha önce de ifade ettik. Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte Türkiye Motokros Şampiyonasının Samandağ’da düzenlenesi konusunda bir çalışma yapılabilir. Yaklaşık bir ay önce de Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası ilçemizde düzenlendi.
Samandağ’ın bu potansiyelini, gerek deniz sporlarıyla ilgili gerek doğa ve diğer alanlardaki sportif etkinliklere mutlaka destek verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu faaliyetlerin ilçenin turizm potansiyeline, tanıtımına katkı sunan etkinlikler olduğunu düşünüyoruz. Arkadaşlara başarılar diliyoruz. 3 Ağustos’ta 1. Etabı denizde, 2. etabı da Kapısuyunda olacak şekilde iki etapta yarışma yapılacak. Bütün vatandaşlarımızı, Hataylı hemşerilerimizi bu müsabakaya davet ediyoruz. Arkadaşlara da bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Enduro Kulüp Yöneticisi Mehmet İlker İlbeyi; “ Burada asıl amacımız gençlerimize alternatif yaratmak. Burada yediden yetmişe herkesin sorunu gençlerimizin motorsikletleri yollarda kullanması. Bizim amacımız bunlara bir alternatif yaratmak. Biraz da olsa alternatif yarattığımızı düşünüyoruz. Hedefimiz gençlerimizi sokaklardan alıp bu profesyonel görüntüyü hepsine ulaştırmak.
3 Ağustos Cumartesi günü saat 12:00’da Samandağ Stadyumunun yanındaki alanda başlayacak. 4 Ağustos Pazar günü ise saat 10:00’da aynı alanda toplanıp, toplu çıkışla birlikte Çevlik’te Şıh Yurduna doğru tırmanış olacak. Enduro parkuru 4 Ağustosta olacak. Herkesi bekliyoruz.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet