Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Ve Milletvekili Özel’den Esnaf Ziyareti

Göreve geldiği ilk günden beri esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,

Başkan Tosyalı Ve Milletvekili Özel’den Esnaf Ziyareti

Yerel   A+a-

çarşı merkezinde esnafları ziyaret etti alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
Esnafın, bir toplumun gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli bir kıstas olduğunu ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, esnafın ekonominin can damarı olduğunu söyledi.
Başkan Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile birlikte çarşı merkezinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.
Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, hem vatandaşla hem de vatandaşlarla ile de sohbet edip, taleplerini dinledi.
Bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını kaydeden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Daha modern ve yaşanabilir bir kente sahip olmak adına, ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi sizlerin desteği ile hayat vermeye devam edeceğiz. İskenderun’un her yönden gelişmesi ve kalkınması adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi daha çok önemsiyoruz. İşlerimizin yoğunluğundan fırsat bulduğumuz her an hemşerilerimizle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor, sohbet ediyoruz. Ziyaretlerimizde bizleri güler yüz ve hoş sohbetleri ile karşılayan değerli esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ” diye konuştu
Esnaflar ve vatandaşlar ise gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya ve Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür ettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet