Skip Navigation Links

İTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Parkeleri nakış nakış işleyen BND Firması kalite ve estetiği ön planda tutuyor.

İTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ekonomi   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyor.
İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, bölgemizde faaliyet gösteren BND Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Ltd.Şti.ni ziyaret üretim ile ilgili bilgiler aldılar.
Arsuz ilçesine bağlı Nardüzünde Parke, bordür, Dekoratif kaplamalar, Kumlamalı Parke Taşları, Kuru üretim, sulu üretim, Çit Grubu, Alfa Grubu ürünleri, Dekoratif Aksesuar ürünleri imalatı yapan tesislerde incelemelerde bulunan İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, BND Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Ltd.Şti.ni ziyaret ederek, Firma yetkilileri ile görüştüler. Bölgemizde özellikle Belediyelere Kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere inşaat sektörünün parke ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten yetkili, estetik ve sağlam üretim bazlı çalıştıklarını, kaliteyi ön planda tuttuklarını belirterek, yapılan işlerin uzun ömürlü olduğuna vurgu yaptı.
İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter de ziyarette yaptığı konuşmasında; “İTSO olarak her fırsatta üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor çözüm yolları arıyoruz. Bölgemizde faaliyet gösteren istihdama katkı sağlayan firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de Oda olarak üyelerimizin sorunlarını yerinde dinleyerek, çözüm odaklı çalışıyoruz. Sizlerin sorunlarını, taleplerini ve projelerinizi de en yetkili birimlere ulaştırıyoruz. Bu vesile ile bizleri kendi iş yerinizde ağırladığınız için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, yetkilileri çalışma ofisinde ziyaret ettikten sonra birlikte tesisleri gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet