Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sabit Eren 'Demir' gibi..

Bir çok demir-çelik pazarlama işi yapan şirketin de örnek aldığı iyi bir idol olan Sabit Eren, iş dünyasında yakaladığı istikrarı, verdiği güveni yatı

Ekonomi   A+a-

Her başarının mutlaka bir hikayesi vardır.
Kimi başarılar vardır, para üzerine kurulu, kimi başarılar vardır emek ve güven üzerine kurulu..
Öyle bir başarı öyküsü olsun ki; merdivenleri adım adım çıkan, güvene ve sağlam bir kişiliğe dayalı.. Bölgemizde demir-çelik sektörü konuşulurken adı mutlaka söylenen önemli bir isim olan Erenler Demir-Çelik Ltd. Şti.’nin Sahibi Sabit Eren, başarı öyküsünü güven ve sağlam bir kişilik üzerine kuranlardan.


 

Sabit Eren “Demir” gibi..
İskenderun-Payas-Dörtyol bölgesinin demir-çelik sektöründe kat ettiği mesafe yatırımcıların ilgi odağı olmasının en önemli nedeni.
Limanı, havayolu ve demir yolu yönünden de çok şanslı bir bölgede her geçen yıl bir kat daha gelişen demir-çelik sanayi, istihdamın ve üretimin büyümesinde bölgenin önemli bir can simidi konumunda.
Demir-çelik sektörünün önemli isimlerinden Erenler Demir-Çelik Ltd. Şti.’nin Sahibi Sabit Eren, her geçen yıl büyüyen ve gelişen bir ekonominin önemli bir mihenk taşı olarak göze çarpıyor.
Bir çok demir-çelik pazarlama işi yapan şirketin de örnek aldığı iyi bir idol olan Sabit Eren, iş dünyasında yakaladığı istikrarı, verdiği güveni yatırıma ve dolayısıyla da istihdama dönüştürüyor.
Demir-çelik sektörünün uzun bir süre durağan bir seyir izlemesi sonrası, bugünlerde canlanmasını olumlu bir gelişme olarak nitelendiren Sabit Eren, Asya ülkelerinden gelen talepler nedeniyle iç piyasada da bir hareketlenme olabileceğini söyledi.

Demir-çelik piyasasındaki fiyat artışının suni olmadığına dikkat çeken Erenler Demir-Çelik Ltd. Şti.’nin Sahibi Sabit Eren, hammadde ve kütük fiyatlarındaki artışın yükselişte etkili olduğuna vurgu yaptı.
İskenderun-Ceyhan arasındaki bölgede oluşan dev yatırımların Türkiye’nin en gözde sanayi hinterlandının temelini oluşturacağını belirten Sabit Eren, “Bölgedeki yatırımlar, Payas’ın geçmişten gelen demir-çelik sektöründeki sağlam alt yapısı, Gebze’yi geride bırakan bir sanayi hinterlandının temelini oluşturuyor. Global krizin ardından yeniden canlanma sürecine giren demir-çelik sektörü, altı dolu bir fiyat yükselişi süreciyle de umut veriyor. Asya ülkelerinden gelen taleplerle, demir-çelik iç piyasası da hareketlenecektir. Bölgede yapılan yeni yatırımlar, yeni ufuklar anlamına geliyor. İskenderun’dan Ceyhan’a kadar olan hinterlandın yakın zamanda Gebze’yi geride bırakan bir sanayi hinterlandına dönüşeceğinden kuşkumuz yok. Avrupa’nın da krizi atlatması, yine bölgemize ciddi anlamda olumlu katkı sağlayacaktır” dedi.

 

Sabit Eren Kimdir?
1962 Hassa doğumlu olan Sabit Eren, evli ve iki çocuk babası.
1984 yılında gıda toptancılığıyla ticari yaşama adım atan Sabit Eren, bir yıl sonra da demir çelik pazarlama sektörüne adım attı. Uzun yıllardır demir-çelik pazarlama sektöründe iyi bir kariyer yapan Sabit Eren, 2008 Ağustos ayında Tufanlar Demir-Çelik A.Ş. ortaklığıyla pazarlamadan üretime ER_TU Demir-Çelik’le adım attı.
Demir-Çelik Sektörü’nün sevilen ve güven veren önemli bir ismi olan Sabit Eren, şıklığı, nezaketi, güven veren kişiliği ve ticari zekasıyla çok seviliyor.
“Nasılsınız?” sorusuna “Demir gibi!” yanıtını veren Eren, adı demir-çelik sektörüyle özdeşleşmiş önemli bir ticaret adamı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
bahattin yel 30 Aralık 2012 Pazar
türkiyenın dört bir yanına yardım elini uzatan sabit baba allah ne muradın varsa versin inşallah. senin gibi eşi benzeri bulunmayan insanlara çok ama çok ihtiyacımız var saygılar karabükten bahattin yel
son gelişmeler
öne çıkanlar