Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karaağaç ve Nardüzü’nde Asfalt En Kısa Sürede Başlayacak!

Karaağaç ve Nardüzü’nde Asfalt En Kısa Sürede Başlayacak!

Karaağaç ve Nardüzü’nde Asfalt En Kısa Sürede Başlayacak!

Arsuz   A+a-

 Asfalt çalışmalarının gecikmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü ifade eden Başkan Asaf Güven, finans sorununu çözer çözmez çalışmaların başlayacağının sözünü verirken, halktan biraz daha sabır göstermelerini istedi.
 
Karaağaç ve Nardüzü’nde Asfalt En Kısa Sürede Başlayacak!
 
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Nardüzü ve Karaağaç mahalle sakinlerine hitaben bir açıklama yayınladı.
Altyapı ve kanalizasyon çalışmalarının hemen ardından yapılması planlanan asfaltta gecikmeler yaşanmasından dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, kısa süre içerisinde sorunların giderileceği sözünü veren Asaf Güven, Türkiye’nin ve belediyelerin içinde bulunduğu finans sıkıntısı nedeniyle yaşanan gecikmeden dolayı özür diledi.
Başkan Güven açıklamasında Şöyle Dedi:
 
Sevgili Karaağaç ve Nardüzü halkına;
Karaağaç ve Nardüzü mahallelerimizdeki yollarda yaşanan sıkıntıları biliyor, şikâyetlerinizi dinliyor ve çözümü için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettiğimizi bilmenizi istiyorum. Yolların asfaltlanması çalışmalarını, Temmuz ayı içeresinde başlatma niyetinde olduğumuzu daha önce ifade etmiştik. Gerek ülkemizin içinde bulunduğu durum, gerekse belediyemizin içerisinde bulunduğu fiziki ve özel durumundan dolayı finansal kaynakların temini noktasında gecikme yaşanmıştır. Bu durumda ilgili kurumlarla görüşmelerimiz tamamlanma aşamasındadır. En kısa zamanda tamamlanacağını öngörüyoruz. Karaağaç ve Nardüzü’nde özellikle yolların asfaltlanmamasından kaynaklı sıkıntı ve problemlerin en kısa sürede çözüleceğinden emin olabilirsiniz. Bu gecikme nedeni ile halkımıza verdiğimiz sıkıntıdan dolayı özür diliyor, anlayışınızı bekliyoruz.
Dr. Asaf GÜVEN
Arsuz Belediye Başkanı
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar