Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş CHP Belediye Başkanları Çalıştayına Katıldı

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,'CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılarak Halk TV’de önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Savaş CHP Belediye Başkanları Çalıştayına Katıldı

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde düzenlenen "CHP Belediye Başkanları Çalıştayı"na katılarak Halk TV’de önemli değerlendirmelerde bulundu.
 
“TÜRKİYE’DE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ, DEMOKRATİK ANLAYIŞI VE BİRİKMİŞ SORUNLARI ÇÖZEBİLECEĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZ”
 
Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Savaş,” Sayın Genel Başkanımız bundan sonraki süreçlerimiz için çok güzel değerlendirmelerde bulundu. Yapmamız gerekenleri ve gelmiş olduğumuz noktalar hakkında aydınlatıcı konuşmalar yaptı. Türkiye’yi yönetmek istiyorsanız plan ve programınızı güzel yapmış olmanız gerekir. Ayrıca takımdaş ruhunuz olmalı, topluma güven telkin etmeniz lazım. Bu çerçevede en çok belediye başkanlarına iş düşmektedir. Şuanda da seçilmiş çok belediye başkanımız var. Biz yapacak çok isimiz var diyorsak ve ideallerimizi gerçekleştirmek istiyorsak çok çalışmamız lazım. Bu anlamda gerçekleştirilen çalıştay takımdaşlık ruhunu oluşturmak için çok önemli. Bence oldukça yararlı bir çalışma oldu. Çalıştay Türkiye’nin son dönemde gelmiş olduğu ekonomik, hukuksal, dış politika, eğitim ve güven konusundaki birçok konuyu çözeceğimizi toplumumuza hissettirmemiz için çok önemliydi. İnşallah Türkiye’de sosyal belediyeciliği, demokrat anlayışı ve birikmiş sorunları çözebileceğimizi göstereceğiz ”ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar