Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı: Ortak Akla Büyük Önem Veriyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ortak akla büyük önem verdiklerini belirtti.

Başkan Tosyalı: Ortak Akla Büyük Önem Veriyoruz

Yerel   A+a-

İskenderun İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hikmet Altınsöz ve yönetim kurulu üyeleri ,HBB İskenderun Muhtarlıklar birim sorumlusu Cemal Yalçın ,Yunus Emre Mahallesi Muhtarımız Ahmet Mücahitoğlu işadamı Uğur Ağca ,Hatay İnternet TV sahibi gazeteci Ali Ceren,İstanbul Gübre Fabrikaları,Gübretaş Genel Müdür yardımcısı Mahmut Kahraman ,Odeabank Ticari Bankacılık Direktörü Ahmet Zafer Seyar ve banka yöneticileri ve Adana AK Parti Eski İl Başkanı Av. Fikret Yeni ve eşi Dr. Emine Yeni İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı, "Şehri yönetme noktasında ortak akıl ve istişareye büyük önem veriyoruz. Sorunları ortak akıl ile daha hızlı çözebileceğimize inanıyoruz. Projelerimizde ve çalışmalarımızda, vatandaşlarımıza fikirleri doğrultusunda yol alıyoruz. Vatandaşlarımızın ,sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarını öneri ve taleplerini dinliyoruz. Bu sorumluluktan hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Fatih Tosyalı,"Vatandaşlarımızın fikirleri, projelerimize ve çalışmalarımıza ışık tutuyor. Başarının sırrı olarak gördüğümüz ortak akılın, en büyük gerekliliği de görüş alışverişinde bulunmaktır..Biz ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı içerisindeyiz. İlçemizin hızla değişen ve gelişen yapısına dikkat edecek olursak,bu konuda geleceğin İskenderun'u oluşturmak adına toplumun herkesimi ile diyaloglarımızı işbirliklerimizi arttıracak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.
Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet