Skip Navigation Links

Malatya Spor Kayra Spor'un 6 Futbolcusunu Renklerine Bağladı

İskenderun Kayra Spor'un 5'İ Türkiye Finallerinde oynayan 6 futbolcusu resmi olarak Sarı Kırmızılı takım Malatya Spor'da..

Malatya Spor Kayra Spor'un 6 Futbolcusunu Renklerine Bağladı

Spor   A+a-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen (U-16) Türkiye şampiyonası finallerinde 4.olan İskenderun Kayra Spor'un futbolcularına aralarında Süper Lig takımlarından teklifler gelmeye devam ediyor.
 
Süper Lig takımlarından Malatya Spor, Hatay 1. Amatör Ligi takımlarından İskenderun Kayra Spor'un genç ve yetenekli futbolcularını resmi olarak renklerine bağladı.
Tamamı İskenderun Kayra Spor'un alt yapısından yetişen Emre Nur (18-Forvet), Ahmet Can Elmacı (16-Sağ kenar), Emircan Bayrktar (16-Sağ Bek), Rıdvan Dönmez (16-Sol Bek), Abdurrahman Toprak (16-Sol Kenar), Alperen Köşker (16-Merkez Orta saha). Malatya Spor'un alt yapısı ile antrenmanlara başladı.
 
İskenderun Kayra Spor'un kurucusu ve Teknik Direktörü Seyfi Kesik yaptığı açıklamada, "Alt yapımızdan yetişen 6 futbolcumuzu Süper Lig takımlarımızdan Malatya Spor'dan gelen teklifleri yerinde bulduk. Bu 6 futbolcumuz Malatya Spor'un alt yapısı ile antrenmanlara başlamıştır. 4 Oyuncumuza aralarında Süper lig takımlarının da bulunduğu 4 kulüp talip olmuştur. Bunlarla ilgili olarak ta görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet