Skip Navigation Links

Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Yerel   A+a-

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, beraberinde Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan yardımcısı Fahri Serdar Özal ve Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
 
Doç. Dr. Necmettin Çalışkan yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Doç. Dr. Lütfü Savaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.
 
Hatay’ın sorunları ve yapılan çalışmaların konuşulduğu ziyarette Doç. Dr. Lütfü Savaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu duruş ve anlayışın demokrasiye büyük katkı sunduğunu ifade ederek Saadet heyetine teşekkür etti.
 
Savaş, Hatay'ın Anavatana katılışının 80. yıl dönümünde Hatay’a en güzel hizmetleri yapmaya devam ettiklerin belirterek, “35. Erhan Aksay Turnuvası ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen 1050 sporcunun katıldığı 10. Uluslararası Aba Güreşi Türkiye Şampiyonasını gerçekleştirdik.
Türkiye'nin en büyük kapasiteli atıksu arıtma tesisi ile Asi nehrini temizledik. Asi Nehri'ndeki teknemizde genç çiftlerimizin nikâhlarını kıyıyoruz. Hatay için günü kurtarmak yerine gelecek odaklı, akılcı ve kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz. Bu anlamda EXPO 2021’i paydaşlarla birlikte pay ederek geleceğe taşımak ve 2021’de bunun sonucunu almak istiyoruz” dedi.
 
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da seçimlerin ardından tekrar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sn. Savaş’ın omuzlarına mesuliyet yüklediğini aktararak, yeri geldiği zaman kendisine tavsiyelerde bulunacaklarını, güzel çalışmaları da destekleyeceklerini söyledi.
 
Çalışkan, Savaş’ın seçim sürecindeki kucaklayıcı üslubunun başarılı olmasındaki önemine işaret ederek Belediye başkanı ve meclisinin sağduyu ile hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet