Skip Navigation Links

Sorunları Uyum İçinde Çalışarak Çözeceğiz

İskenderun Cemevi Vakfı yönetim kurulu başkanı Halil İbrahim Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri,

Sorunları Uyum İçinde Çalışarak Çözeceğiz

Yerel   A+a-

Hatay Büyük Şehir Belediyesi genel sekreter yardımcılığı görevine atanan Taygun Cantürk’ü makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.
 
Hatay Büyük Şehir Belediyesi İskenderun hizmet binasındaki ziyaret; karşılıklı temenniler ve sohbet ortamında gerçekleştirildi. Hatay Büyük Şehir Belediyesi meclisinden geçen “İskenderun Cemevi İnşaatının Yapımı” kararını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirten Cemevi Vakfı başkanı Halil İbrahim Ayaz “ Alınan bu karar bizi çok sevindirdi. Başta Büyük Şehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sn.Lütfü Savaş olmak üzere emeği geçenlere, katkı sunanlara teşekkür ederiz. 2 Bölge sorumlusu olarak görevinizde başarılar diliyoruz. Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu arada meclisten geçen kararın birlikte takipçisi olmayı umut ediyor ve projenin biran önce başlaması için katkı sunmanızı bekliyoruz” diye konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hatay Büyük Şehir Belediyesi 2.Bölge sorumlusu ve genel sekreter yardımcısı Taygun Cantürk birlikte çalışmaktan mutlu olacağını kaydederek “ Sorunları uyum içerisinde çalışarak birlikte çözeceğiz” dedi.
 
Amaçlarının Hatay’ın her yerleşim bölgesine ve her kesime hizmet üretmek olduğunun altını çizen Taygun Cantürk,” Başta başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş olmak üzere bünyemizde görev alan her çalışanımızla Haty halkının sorunların çözmek için çalışıyoruz. Elbetteki meclisimizden geçen ve başkanımızın direktifleri yönündeki her kararın takipçisi olacağız. Cemevi inşaat yapımının biran önce başlaması için gerekli çabayı göstereceğimden emin olabilirsiniz. Bölgemizin her türlü sorununu birlikte çözmek için daha sık bir araya geleceğiz. Nezaket ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet