Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı: “Kaymakamlık ve belediye işbirliği çok önemli”

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Tosyalı: “Kaymakamlık ve belediye işbirliği çok önemli”

Yerel   A+a-

Kaymakam İskender Yönden’in gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile İskenderun konuşuldu.
 
Sürekli İletişim Halindeyiz
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Kaymakamımız Sayın İskender Yönden ilçemizde çok faydalı ve başarılı projelere imza atıyor. Her zaman olduğu gibi Kaymakamlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Hepimizin amacı halka en iyi hizmeti vermektir. Bu anlayış çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İskenderun’u gelece hep birlikte hazırlayacağız” dedi.
 
Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
 
İskenderun Kaymakamı Yönden ise “Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ile halka hizmet noktasında sürekli diyalog halindeyiz. İskenderun Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri. Kıymetli vatandaşlarımıza hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliği çok önemli. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında Kaymakam Yönden ve Başkan Fatih Tosyalı, ilçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş