Skip Navigation Links

Arsuz'da esnaf ve üretici perişan!

Gözcüler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, Arsuz yöresinde Pirinçlik'ten Konacık ve Işıklı'ya kadar olan alanda

Ekonomi   A+a-

Gözcüler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, Arsuz yöresinde Pirinçlik’ten Konacık ve Işıklı’ya kadar olan alanda sıkıntıya girmiş esnafların derdine derman olmaya çalıştıklarını söyledi.
Ekonomik krizle birlikte sadece esnafların değil çiftçilerin de iflasın eşiğine geldiğini belirten Mehmet Horuz, “Yaş meyve sebze üreticisinden, her türlü esnafa kadar herkesin içinde bulunduğu sıkıntıyı beraber yaşıyoruz. Mümkün mertebe imkanlar elverdiğince krize yenik düşen esnaf ve üreticimize destek olmaya çalışıyoruz. Aldığı krediyi geri ödeyemeyene de bir sürü formül üreterek icra yoluyla tahsilat gerçekleşmemesi için el birliğiyle yardımcı oluyoruz. Arsuz yöresinde esnaf ve üreticiyle bir bütün olduk ekonomik krizin etkileri geçene kadar mücadelemiz sürüyor. Bir çok esnaf kefalet kooperatifinin kapandığı bir dönemde ayakta durmak, devletimizin bizlere sunduğu kredi imkanını en doğru şekilde kullanıp, geri dönüşünü sağlamak asli görevimizdir. Bu mücadelemizde bizlere destek olan Halk Bankası yöneticilerine de teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet