Skip Navigation Links

Müzikle Büyüyen Sanat Aşkı Zirveye Koşuyor

Müzikle Büyüyen Sanat Aşkı Zirveye Koşuyor

Müzikle Büyüyen Sanat Aşkı Zirveye KoşuyorWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun’lu Ufuk Atar, müzik dünyasında hızla yükseliyor. 6 yaşında mandolin çalarak başladığı müzik hayatı, Mensemble adlı Acappella grubuyla ülke ve dünyanın farklı şehirlerinde konser ve festivallere katılmasının altyapısını oluşturdu. Ufuk Atar’ın İlk teklisi olan ‘Nereye’ 19 Temmuz’da yayınlandı.
Küçük yaşta müzik tutkusunu en iyi üniversitelerin konservatuar bölümlerinde sürdüren Ufuk Atar, müzik dünyasında yıldızı parlayan sanatçıları arasında yer alıyor.
Küçük yaşlardan bu yana müzik tutkusuyla ilerleyen Ufuk Atar, Ortaokul yıllarında bağlama, ud ve gitar çaldı ve ardından lise yıllarında bateri ve klarnetle enstrüman serilerine yenilerini ekledi.
Lise yıllarında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı üflemeli çalgılar bölümüne birinci olarak giren Ufuk Atar, klarnet eğitimi aldı ve üniversite eğitiminde Türkiye’nin en iyi okullarından biri olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarına geçerek eğitimini burada tamamladı.
Müzik dünyasının parlayan yıldızı Ufuk Atar, Mensemble adlı Acappella grubuyla ülke ve dünyanın farklı şehirlerinde konser ve festivallere katıldı. İlk teklisi olan ‘Nereye’ 19 Temmuz’da yayınlandı.
Nereye albümüyle müzik dünyasında hızla yükselen Ufuk Atar, yakın zamanda müziğiyle kendinden çok bahsettireceğe benziyor.
Müzik dünyasının parlayan yıldızı Ufuk Atar, tam bir eğitim aşığı İskenderun Güney Eğitim Vakfı geçmiş dönem başkanlarından Mecit Atar’ın oğlu.
 
 
 
 
 
 
 
Müzikle Büyüyen Sanat Aşkı Zirveye Koşuyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet