Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Geleneksel Nikah Töreni Onlarca Çiftin Mutluluğuna Vesile Oldu

Geleneksel Nikah Töreni Onlarca Çiftin Mutluluğuna Vesile Oldu

Geleneksel Nikah Töreni Onlarca Çiftin Mutluluğuna Vesile OlduWeb
TV

Yaşam   A+a-

 Hatay’ın Anavatan’a katılışının 80. Yıldönümü münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Toplu Nikah Töreni ile onlarca çift dünya evine girdi.
 
22 Temmuz Pazartesi günü Antakya Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen Toplu Nikah Törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra CHP Milletvekillerinden Mehmet Güzelmansur ile Suzan Şahin, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ülkü Tecimen ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
 
Hatay’ın Anavatan’a katılışını; her yıl geleneksel hale getirdiği birbirinden renkli organizasyonlarla kutlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, çiftlerin damatlık ve gelinliklerini hediye ederek 33 çiftin nikahını ücretsiz olarak kıydı. Toplu nikah töreninde en yaşlı çift olan Abdurrahman Şanverdi (50) ve Selma Düz (42) dikkat çekti.
 
Birbirlerine gönülden evet diyen çiftlerin nikahları Başkan Savaş tarafından kıyıldı. Nikah cüzdanlarını Başkan Savaş’ın elinden alan çiftler; en mutlu günlerinde göstermiş olduğu duyarlılık ve destekten ötürü teşekkürlerini ilettiler. Evlenen çiftleri tek tek tebrik eden Başkan Savaş, Melisa Özoğlu ile Serkan Ergenekon çiftinin nikahını, Asi Nehri üzerinde teknede kıyarak mutluluklarına vesile oldu.
 
Toplu Nikah Töreninin hemen ardından Hamza Özer, Daşralılar ve Talat Ersoy konserleri ile buluşan vatandaşlar festivalin tadını doya sıya çıkardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geleneksel Nikah Töreni Onlarca Çiftin Mutluluğuna Vesile Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş