Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Fatih Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlıyor.

Başkan Fatih Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

Yerel   A+a-

İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Vatan Partisi İlçe Başkanı İbrahim Bedir ve beraberindeki heyet, Hatay İl Tarım Müdürü Ergün Çolakoğlu ve İskenderun İlçe Tarım Müdürü Osman Hatlar, Türkiye Gazetesi Hatay sorumlusu İlhan Yıldırım, İhlas Pazarlama Hatay Bölge Müdürü Yaşar Küçük ve İHA İskenderun Sorumlusu Ahmet Seher ve Osmaniye Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.
Ekipler Sahada Çalışıyor
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak hedefimiz daha yaşanılabilir bir İskenderun. Bu çerçeve de kent sorunlarını tek tek ele alıyoruz. Öncelikle yapılması gereken hizmetlerin aksamadan devam etmesi çok önemli. Bu anlayışla tüm birimlerimiz asil işlerini sorumluluk sahamızda titizlikle yerine getirmekte. Şuanda tüm ekiplerimiz yolların kaldırımların yeşil alanların parkların eksikliklerini tespit ediyor, ardından gerekli bakım onarım ve tadilat işlemleri yapılarak halımızın hizmetine sunuluyor” dedi.
Talep Öneri Ve Sorunları Dinliyoruz
Tüm bu çalışmaların yanında toplumun farklı kesiminden gelen talep, öneri ve sorunları dinlediklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Vatandaşlarımızın sivil toplum kuruluşlarının kentimizin gelişimi adına önemli önerileri ve düşünceleri var. Tüm bunların hepsini değerlendiriyoruz. Halkımızın yararına olacak her konuya el atıyor, tüm sorunlarını bir bir çözüyoruz. Modern belediyecilik kavramı neyi ifade ediyorsa, İskenderun’da da bunları gerçekleştirme gayretindeyiz. İçerisinde yaşayan her bireyin mutlu olduğu, daha yaşanabilir bir kent oluşturma yönünde çalışmalarımız, ilk günkü heyecanla sürdürülmektedir“ şeklinde konuştu.
Konuklar ise Başkan Fatih Tosyalı’ya görevlerinde başarılar dileyerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş