Skip Navigation Links

Arsuz’un sokakları sanatla güzelleşiyor

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçede yoğun turist akışı yaşanan sokakları sanatla renklendirdi.

Arsuz’un sokakları sanatla güzelleşiyor

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçede yoğun turist akışı yaşanan sokakları sanatla renklendirdi. İlçeyi güzelleştirme çalışmaları kapsamında sanatsal çalışmalar yapılması için talimat veren Kaymakam Sarı, bina duvarlarının tuvale dönüştüğü beyaz duvarlara usta ellerin dokunuşlarıyla canlılık kattı.
Devam eden Rhosus Antik Kent çalışmaları kapsamında beyaz – mavi renklerinin ön plana çıktığı sokakta kelebek, bisiklet ve duvar ağaç sanatıyla yeniden hayat bulan beyaz duvarlarda, özellikle kadın figürü dikkat çekti. Ağacın doğallığını bozmadan yeşil yapraklarla kombinlenen duvardaki kadın figürü, doğal bir sanatsal tasarıma dönüşürken, yeşilin her tonunu barındıran turizm ilçesi Arsuz’un renkli yaşamını da yansıttı.
Ortaya çıkan güzel çalışmaları çok beğendiklerini ifade eden vatandaşlar, bomboş duvarları sanatla dikkat çeken renkli alanlara çeviren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya hem sanata verdiği önemden, hem de Arsuz’u güzelleştirme çabasından dolayı teşekkürlerini sundu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Atilla Yılmaz 17 Temmuz 2019 Çarşamba
Gönül isterdi ki sanatçının adı da belirtilsin...Ben ileteyim Şehrin önde gelen resim sanatçılarından Gülcan Keskin Doğruel 'in eserleri bunlar...Sevgiyle...
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet