Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstişare Her Sorunu Çözer..

İstişare Her Sorunu Çözer..

İstişare Her Sorunu Çözer..

Gündem   A+a-

 HESOB Başkan Vekili ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın’ın organize ettiği sohbet kahvaltısı, şehrin sorunlarının masaya yatırıldığı faydalı bir toplantıya dönüştü. Şenöz Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltı programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ferit Gül, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İGC Başkanı Veysel Cıncık ile esnaf ve meslek odalarının başkanları katıldı.
 
Kaymakam Yönden, bu tür toplantıları, sorunların ilk elden iletilmesi ve çözümü yolunda farklı görüşlerin tartışılması anlamında önem verdiğine dikkat çekerek, “Esnaf, şehrin en önemli dinamiğidir. Sizlerin görüş ve önerileri, bizim yol haritamızı belirler. İstişare, ortak akıl ile yönetimin temelini oluşturur” şeklinde konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı ise, HBB ile koordineli bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, “Sorunları yalnızca eleştirmek, çözümsüzlük yaratır. Göreve geldiğim günden bu yana sürekli halkın içerisindeyim. Vatandaşı dinliyor, konunun uzmanı yöneticilerle sorunları bertaraf etmek için istişarede bulunuyorum. Burada bulunan herkesin tek amacı, İskenderun’lu vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır. Birlikte her sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk ise, Büyükşehir-İlçe belediyeleri arasındaki dayanışmanın daim olması temennisinde bulunarak, sorunların ivedi çözümü için güç birliği yapılmasının bilinci ile hareket ettiklerini söyledi.
Kent içi trafik sorunu, toplantının ana gündemini oluşturdu. Sohbet toplantısını organize eden HESOB Başkan Vekili Erol Akın ve ev sahipliği yapan Mahmut Şenöz de tüm katılımcılara teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş