Skip Navigation Links

Esnaf Dostu Ekrem Akış’ın Tayini Çıktı

Hüseyin Sönmez’den Ekrem Akış’a Teşekkür Plaketi

Esnaf Dostu Ekrem Akış’ın Tayini Çıktı

Gündem   A+a-

 Halk Bankası İskenderun Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış Kahramanmaraş merkez Şube Müdürü oldu.
İskenderun’da esnaflara yakınlığı, esnaf kredi kefalet kooperatiflerine verdiği destek, Denizciler Mahallesi’ne şube açılması konusunda sarfettiği çabayla gönüllerde taht kuran Halk Bankası Müdürü Ekrem Akış’ın Kahramanmaraş’a tayin olması esnaflarda büyük üzüntüye sebep oldu.
İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Kahramanmaraş Merkez Şube Müdürü olarak tayini çıkan Ekrem Akış’a katkı ve hizmetlerinden dolayı esnaflar adına plaket vererek teşekkür etti.
Kahramanmaraş’ta esnafların çok şanslı olduğunu belirten Hüseyin Sönmez, esnaf dostu banka müdürü Ekrem Akış’ın İskenderun’da göreve başladığı günden bu yana esnaflara büyük destek verdiğini belirterek, Denizciler Şubesinin açılmasında da büyük emek ve gayretleri olduğunu söyledi.
Kahramanmaraş Merkez Şube Müdürü olarak İskenderun’lu esnaflara veda eden Ekrem Akış da, bölge esnafından gördüğü samimiyet ve yakınlığa karşılık verdiğini ve esnaf kredi kefalet kooperatifleriyle çalışmaktan büyük keyif aldığını söyledi.
Hüseyin Sönmez’in tam bir esnaf dostu olduğuna vurgu yapan Ekrem Akış, esnaflar her sıkıntıya girdiğinde imkanları zorlayan bir karaktere sahip olduğunun da altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet