Skip Navigation Links

İstihdam yaratana ödül..

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, 'Kriz varsa, çare var' kampanyasının ilgiyle karşılandığını belirterek bu çerçevede

Ekonomi   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, “Kriz varsa, çare var” kampanyasının ilgiyle karşılandığını belirterek bu çerçevede bölgede istihdamı arttıran firmaları da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildireceklerini açıkladı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir basın toplantısı düzenleyen Başkan vekili Müfit Tennioğlu Hükümetin, Sivil Toplum kuruluşlarının desteklediği “Kriz varsa çare var” kampanyası ile ilgili Dört tane broşür bastıklarını, afiş ve bilbordlarla halkın ilgisini çekmeyi başardıklarını söyledi.
Kampanyaya İskenderun halkının çok duyarlı olduğunu belirten Tennioğlu “Bunun semeresini almaya başladığını görüyoruz. Hem esnafımız soruyor, hem insanlar soruyor. Bu krizi halk aşacaktır. Hep beraber aşacağız. Bu yapılanlar insanlarımız içindir. İnsanlar işsiz kalmasın, bu dönemde bu krizi aşalım diye herkes var gücüyle çalışıyor. Ben tüm esnafımıza, tüm fabrikalarımıza, çalışanlarımıza, sanayicilerimize teşekkür ediyorum, büyük hassasiyet gösterdiler. Tabi ki en büyük hassasiyeti İskenderun Belediye Başkanımız gösterdi” dedi.
Kriz ortamını aşabilmek için halkı yönlendirmek için çalıştıklarını, bu konuda çok duyarlı olan halka teşekkür eden Tennioğlu “Bu kampanyamız devam ediyor. İstihdamda artış gösteren firmalara ödül verilmesi planlanmaktadır. Eylül 2008 ile Nisan 2009 tarihleri arasında mevcut istihdama artış sağlayan firmaları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildireceğiz. Türkiye genelinde ödüller verilmesini sağlayacağız” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet