Skip Navigation Links

Çöp Toplama Etkinliği

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Nergizlik Köyünde bulunan piknik alanında Rüyaevi Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen çöp toplama etkinliğ

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Nergizlik Köyünde bulunan piknik alanında Rüyaevi Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen çöp toplama etkinliğinde çocuklara hem çevre bilinci aşılandı, hem de geri dönüşümün önemi anlatıldı.
Doğa için yapılan her etkinliğin önemli birer amacı olduğunu belirten Rüyaevi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nevzat KURT, “Çöp toplama etkinliğindeki asıl amacın yaşadığımız yerdeki toplanmamış çöplerin bulundukları yerlerde uzun süre kalarak hepimizin soluduğu havaya metan gazı salmalarını engellemek” olduğunu ifade etti.


Doğanın korunması için çocukların bilinçlendirilmesinin  önemli olduğunu vurgulayan Kurt, şöyle konuştu: 
“Çocuklara, erken yaşta doğa tanıtılmaz, doğa sevgisi aşılanmazsa  gelecekte doğamızı kim koruyacak? Kim nesli tükenmekte olan hayvan ve bitkiler  için endişelenecek? Kim küresel ısınmayla, çevre ve doğa kirliliğiyle  ilgilenecek? Çocukların doğaya olduğu kadar, doğanın da çocuklara ihtiyacı  var.
Bu bağlamda biz Rüyaevi Rehabilitasyon Merkezi olarak bu tür etkinlikleri önümüzdeki günlerde de sürdürerek öğrencilerimize doğa sevgisini aşılamak istiyoruz.” 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet