Skip Navigation Links

Erhan Aksay Körfez Grubunda Yarı Final Heyecanı

HBB 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan'ında izlediği müsabakada FC Meydan Gençlik ile Denizgücü 6-6 berabere kaldı...

Erhan Aksay  Körfez  Grubunda Yarı Final  Heyecanı

Spor   A+a-

 ERHAN AKSAY KÖRFEZ GRUBUNDA YARI FİNAL HEYECANI
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlik, Denzigücü Spor ile 6-6 berabere kaldı. Hatay bölgesi hakemlerinden Faik Karaolan, Ahmet Yapıcı ile Berat Buğra Çelik'in yönettiği karşılaşmada FC Meydan Gençlik Spor'un gollerini Uğur Akhan (3), Tanju Garip Yarbo (2) ile Turan Kuyumcu atarken, Denizgücü Spor'un 6 golünü de Altay Demir attı.
HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan ve Zabıta ekipleri ile birlikte Çevik Kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı müsabakada her iki takım beraber güvercin uçurdular.
YARI FİNALE ÇIKANLAR BELLİ OLDU
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda FC Meydan Gençlik, Arszu Belediye Spor, Tiryaki İletişim ile Denizgücü takımları yarı finale kaldılar.
Bu arada Turnuvanın iddialı takımları arasında yar alan İskenderun Vetaranlar takımı, maç günü çekildiklerini açıklamıştı.
Yarı final karşılaşmalar çarşamba günü oynanacak.
Saat 20.00. FC Meydan Gençlik-Tiryaki İletişim, Saat 22.00 Arsuz Belediye -Denizgücü.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet